Harc Szevasztopolért (2015)

Bitva za Sevastopol

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A háború kitörése felborítja a fiatal diák Lyudmila Pavlichenko életét, akit 1941-ben kivezényelnek a frontra. A lányról kiderül, hogy veleszületett tehetsége van a mesterlövészethez, így csakhamar kiemelkedik nem csak fronton levő nők, hanem a férfiak közül is. A németek tudomást szereznek róla, és parancsba adják, hogy öljék meg Pavlichenkót, bármibe is kerüljön. Eközben Lyudmila megismerkedik egy férfivel, akibe beleszeret. A szerencsétlenül alakuló események miatt a súlyosan megsebesült lánynak el kell hagynia szerelmét. Lyudmila a sérülés következtében kikerül a háborús gépezetből, majd az Egyesült Államokba utazik, ahol Eleanor Roosevelt köszönti a Fehér Házban, és csakhamar közel kerülnek egymáshoz.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

32
Mindenkinek tudom ajánlani aki szereti a jó minőségű háborús filmeket. Megható és valós történeten alapul. 10/10
30
Jó film.
10/8
29
Szinkronos változata nem lesz véletlen, vagy nincs valahol?
28
Nagyon jó film !
27
Sokkal trágyább "alkotások" meg Oscar-díjat kapnak, ugye??!!! Ennyit a világ filmművészetéről...

Egyébiránt javítanom kell magam (a pontosság érdekében): Az "Обійми" c. dalt nem Milos Jelcsik hanem az Океан Ельзи együttes frontembere Szvjatoszlav Vakarcsuk énekli. Bocs a tévedésért!
26
Üdvözletem mindenkinek! Kezdeném azzal hogy ez egy nagyon jó film,és köszönet hogy meg nézhettem! Van egy csodálatos dal kb.97.18-nál aminek szeretném meg tudni a címét,valamint az előadóját! Köszönöm!
25
na igen ez génállományilag kódolt az oroszokban hogy jó háborús filmeket csinálnak. kedvenceim nekem is , nagyon jó volt ez is!
24
Végre egy jó film !
Köszönöm a feltöltést!
23
tetszik nagyon!Valósághű ami a mai világban igencsak ritka...