Három óriásplakát Ebbing határában (2017)

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Hónapok teltek el Mildred Hayes (az Oscar-díjas Frances McDormand) lányának meggyilkolása óta, ám a tettes azóta sem került elő. A nő most vakmerő lépésre szánja el magát: kibérel három óriásplakátot, melyeken provokatív üzenetet címez William Willoughby rendőrfőnöknek (az Oscar-díjra jelölt Woody Harrelson). Miután egy másik rendőr, az egyszerű és erőszakra hajlamos Jason Dixon (Sam Rockwell) is beleártja magát az ügybe, a viszony Mildred és az ebbingi hatóság közötti egyre inkább elmérgesedik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidup.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

119
Az egyik legjobb film, amit életemben láttam. Frances Mcdormand és Sam Rockwell elképesztő alakítást nyújtanak, úgyhogy teljesen megérdemelten kapták meg az Oscar-díjat ezért a két szerepért. Woody Harrelsonnak is az összfilmes munkássága alapján már nagyon érik egy Oscar-díj és természetesen ebben a filmben is nagyon jól játszik. Kőkemény dráma a film, nagyon jól felépített karakterekkel. Hatalmas plusz pont a készítőknek, hogy bőven bele tudtak csempészni a filmbe poénokat is, ez azért nagy dolog, mert nagyon nehéz a dráma és a vígjáték műfajokat úgy keverni, hogy jó is maradjon a film és itt ezt a vegyítést tökéletesen megoldották. Nagyon fontos mondanivalóval rendelkezik a film. 10/10
118
ez a francis megdörren meg a vudi is hatalmasat alakit
ez nagyon jó film
és a vége is nagyon jó ahogy nyitva hagyják a lehetőségeket
legalább 8/10 de majdnem 9
117
Óriási alakitások... 9 pont
116
Ez egy rohadt jó film, sok fordulattal és mondanivalóval! Nagyon jól szemlélteti, ahogy az élet szembesít, számon kér és, hogy ő a legnagyobb regényíró. Ez nem azoknak az embereknek való, akik csak néznek ki a lyukon a fejükből. Ahogy alább is volt pár hozzászóló, akik szerint ez egy fos film, csak a saját szegénységi bizonyítványukat írták alá. Nálam 10/9. Köszönöm a feltöltést!
115
Elképesztő erejű film, amit időről időre meg kell nézni!
114
elképesztően jó film, pont olyan, mint ez élet, nincs benne semmi művi, mesterkélt.
zseniális alkotás, nálam ez 2017 legjobb filmje.
113
Hát őszintén megmondva nem gondoltam volna hogy végig nézem, de végig lekötött és nagyon tetszett!

10/9
112
Nagyon jó film! 10/10
111
Nagyon jó ! 10/10
110
Nagyon jó film volt,köszi a munkátokat.