Hellboy 2019 (2019)

Hellboy

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Közeleg az apokalipszis… Hellboy (David Harbour), a démoni jófiú hamarosan kemény fába vágja termetes jobb karját. A pokoli teremtménynek bár nagy tapasztalata van az alvilági lények kiiktatásában, - hisz évek óta a természetfeletti szörnyek ellen harcol Bruttenholm professzor (Ian McShane) irányítása alatt -, arra ő maga sem számít, hogy egy olyan brutális erővel kell megküzdenie, ami számára is érdekes fordulatot hozhat. Az ősi varázslónő, Nimue (Milla Jovovich) bosszút forral az emberiség ellen, s miközben egyesíti a boszorkányokból, alvilági szörnyekből álló vérszomjas seregét, arra is marad ideje, hogy azon ügyködjön, miként is hozhatja elő a jófej pokolfajzat legsötétebb oldalát. Vajon Hellboy beteljesíti a végzetét, és Anung Un Ramaként, a démoni fenevad képében ő maga igázza le a Földet? Vagy képes lesz szembenézni a sorsával, és belevaló szuperhősként megmenti a világot?

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vev.io
   
   
  Gounlimited.to
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Clipwatching
   
   
  VeryStream
   
   
  Justupload
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

27
A film nem olyan rossz, persze nem oylan jó mint az előző részek, de teljesen ok ez is..
viszont a minőség az valami borzalom..főleg az éjjszakai jeleneteknél a sötét erdőben SEMMIT! nem látni, komolyan, fekete kép és néhol felvillan egy lövés, vagy a fehérebb fogak megvillannak.. csak bele akartam nézni hogy milyen a minőség és nem tudtam leállni a filmmel..de nem kellett volna, volt ahol olyan érzésem volt mintha egy rádiójátékot hallgatnák..
24
többet Vártam :/
23
Ez nem is hellboy.
22
Borzasztó rossz lett.
21
Ez a film 0, de lehet mínusz 0!
20
Bocsánat, hogy kukacoskodom, de nincs valami normálisabb online lejátszó oldal amin végig is lehet nézni egy filmet? Sajna 99%-ban telefonon nézem, de ezek az online oldalak 10 fillért nem érnek a kismillió átirányítással, s pornó reklámokkal. Eléggé bosszantó, mert kb 10x dobott ki pl a vev.io, a többi meg minősíthetetlen... Köszi, ha valki talál egy normális helyet!
19
Biztos megérte ezért a filmért elkaszálni Del Toro 3. Hellboy filmjét ?
18
koszonom 10/9,7