Herkules legendája (2014)

The Legend of Hercules

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Azonban az ifjú félisten még nem is sejti, mekkora utat kell megtennie, hogy sorsa beteljesedjen.
Egyetlen vágya, hogy igaz szerelmével, Hébével lehessen. A gyönyörű krétai hercegnőt viszont Herkules testvérének, Iphiklésznek szánták feleségül, így Herkules jelenléte nem kívánatossá válik a király számára.
Hogy beteljesedjen a frigy, Herkulest Egyiptomba száműzik, rabszolgakereskedők kezére kerülve pedig eladják gladiátornak.
Az egyre népszerűbb harcos nem adja fel a küzdelmet, bosszút akar állni a királyon, az összeesküvőkön.
Herkules rájön, hogy sokkal nagyobb erő lakozik benne, mint azt valaha is elképzelte: Zeusz fiaként isteni hatalommal bír.
A vakmerő és bátor harcos visszatérve hazájába, az elnyomottak élére áll, és vezérükként indul a király elleni küzdelembe, hogy megszabadítsa a birodalmat a félelemtől, és az elnyomástól, beteljesítve ezzel az isteni jóslatot.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

128
Megnéztem az előzetest, abból ítélve nagyon hasonlít a Gladiátorra, kb. Gladiátor 2, persze a látvány megvan így, de az eredetiség hiányzik a fimből.. Persze jóból átvenni nem bűn.
127
Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom. Sokal jobb az összes Herkulesnél. 9/10 mert vann benne pár mű rész.
126
Hát ez nagyon iiis jooo volt !! Csak ajánlanii tudom
125
Szrtem nézhető egyszer.
124
A szerep osztás hihetetlenűl rosz!Herkules SZERINTEM IDŐSEBB A FILMBÉLI ÉDESANYÁTÓL,HOGY OSZTHATTAK RÁ ANYAJI SZEREPET,HIHETETLEN
123
Nem mondom, hogy olyan rossz volt mint a híre és mint a kritikai pontozása, de azt se hogy húú de csavaros jó kis háborús fantasy. Olyan kettő között.
Mondjuk nem csodálom hogy a The Rock-os Herkules lett a jobb mozi film amikor egy időbe jött ki a két Herkules film, de az se volt sokkal látványosabb ennél. Itt talán a harcok még jobbak voltak. Ott a tömeges látvány világ itt meg a harcok voltak tán jobbak.
DE végül is egy kutya mint a kettő csak annyi a különbség hogy itt a főszereplő nem egy ismert színész.
Scott Adkins egy ismert nevű személy benne de ő sem nagyon színész hanem harcművész, aki szerepeket kap. Ennyi.
Liam McIntyre a SPARTACUS c. sorozatból a címszereplő ő még felismerhető volt és sok sok film rossz fiú arca Rade Serbedzija is. Pl Az angyal, Blöff vagy az Elrabolva 2-ben volt látható.
Ajánlom csihi puhi látványos harc kedvelőknek!
Pontozásom: 5/10
122
PS-2 grafika, kamu story,gyenge eresztés! 2/10 THX
120
Ízlések &pofonok ( nekem nagyon tetszett) ajánlom
119
Azért rossznak nem mondanám.. Simán nézhető..Ebben a kategóriában is,simán megálja a helyét..Nézzétek nyugodtan,nem idő pazarlás..