HHhH - Himmler agyát Heydrichnek hívják (2017)

The Man with the Iron Heart

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1942: A Harmadik Birodalom fénykora. A londoni cseh ellenállás megtervezi a második világháború legambiciózusabb katonai műveletét: az Anthropoidot. Két fiatal katonát, Jozef Gabcikot és Jan Kubis-t Prágába küldik, hogy meggyilkolják a legkegyetlenebb náci vezért, Reinhard Heydrich-t, az SS vezetőjét és a végső megoldás fő szervezőjét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

38
Szeretem a háborús drámákat és ez is tetszett. A helyszínek, a jelmezek, a maszkok, stb., mind életszerűek és élethűek voltak. Viszont van benne egy-két nem túl kidolgozott karakter és mintha valami, mintha mégis csak hiányzott volna, de nem tudnám megmondani, hogy mi.
Az ember ilyenkor egy kicsit elgondolkodik azon, hogy mekkora szerencséje van, hogy nem akkor kellett megszületnie, élnie vagy küzdenie az életben maradásért. Embertelen világ volt. Na mindegy. Nem Marvel vagy DC, szóval érzelmi és értelmi intelligenciát igényel a film. Köszi a feltöltést! 10/7
37
Tetszett jó film 10/ 8
36
unalmas 10/1
35
Elég jól összerakott film, néhol vannak benne ugymond unalmas részek, de mindezt egybevéve 8/10
34
Hát... Ha önmagában nézem, akkor 7/10, mert rengeteg a fölösleges rész, vagy épp a nem kifejtett karakter. Viszont mivel láttam az Anthropoid című filmet, ezért 5/10. Az Anthropoid csak a meggyilkolásról szól, de még így is messze felülmúlja...
32
Érdemes megnézni!9.-pont!
31
Érdemes megnézni.
30
nekem tetszett, köszönöm szépen! 9/10