High Strung (2016)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Miután egy hip-hop hegedűs a New York-i metróaluljáróban megismerkedik egy klasszikus táncossal, aki ösztöndíjas tanulmányait tölti a manhattani művészeti konzervatóriumban, kettejük között azonnal fellobban a szikra. Egy hip-hop tánccsapat segítségével meg kell találniuk a közös nevezőt, hogy felkészüljenek egy megmérettetésre, mely örökre megváltoztathatja az életüket.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

29
Maga a sztori elég szokványos, bár megpróbált kitörni a sablonból, jelzem nem sok sikerrel, de a tánc és zenei betétek nagyon jók voltak, a hegedű párbaj pedig egyenesen zseniális.
27
Erre egyszerűen nincsenek szavak...
26
valamikor varhato lesz szinkron is hozza?
25
gyönyörű volt, csodálatos koreográfiával
24
A koreográfiák gyönyörűek, nyilvánvaló, hogy azok viszik a hátukon az egész filmet, mert más pozitívuma semmi nincs. A szereplők barom irritálóak, legalábbis számomra, a történet ezredszerre is ugyanaz a gagyi amerikai álom, az aszfaltsrác és a balerina összejönnek és legyőzik a gőgös profikat. Viszont a sok táncbetét miatt minden táncszeretőnek ajánlom. Éés megemlítik benne Bartókot, ami engem teljesen levett a lábamról... Vagy 5 percre, amikor megint bámulhattam a főszereplők görcsös játékát. Én értem, hogy nehéz jó színészi és táncos/zenészi képességekkel is rendelkező szereplőket találni, de már falra tudnék mászni az ilyen nyálfejű hímringyóktól.
23
Nem tudok mást mondani, minthogy csodálatos.
22
Nagyon tetszett, és a vége az valami fantasztikus volt.
21
Hihetetlenül jó film, a táncjelenetek csak ahhh...tökéletesek. Imádtam minden percét! 10/10*
20
Jó film, nagyon tetszett.