Hódító Adam (2000)

About Adam

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Gerard Stembridge szex-bohózata fiatal, tehetséges szereplőgárdát vonultat fel és ironikus szemszögből vizsgálja a szexuális erkölcsöket és a családi kapcsolatokat.


Lucy Owens pincérnőből lett énekesnő egy menő kávézóban, szerelmi élete tele volt pasikkal de az igazi szenvedély még nem bukkant fel. A változás akkor köszönt be a csinos énekesnő életében, amikor találkozik a szexis és félénk Adam-mel, akinek kedvessége elbűvöli Lucy-t és a családját is.
A tágra nyílt szemű ártatlanság mögött azonban Adam egy szélhámos, visszaeső csábító, aki Lucy elfojtott érzelmű, könyvmoly nővérét is a bűvkörébe vonja.
A jó színészi tehetséggel megáldott, érzéki Adam verseket szaval, hogy belopja magát Laura viktoriánus gondolataiba, szívébe és ágyába.
A helyzet tovább bonyolódik, amikor a gyanútlan Lucy házassági ajánlatot tesz a képmutató kaméleonnak és idősebb, bölcsebb nővére, valamint bátyja, David gyanakodni kezdenek Adam látszólagos tökéletességére.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

3
Ugy jobb lett volna ha az anyossal is ossze jott volna... de szerintem az utolso jelenetek erre add utalast.
1
hát nem hittem el, hogy tényleg ez a vége. úgy lekevertem volna egyet Adamnek -.-