Hóember (2017)

The Snowman

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Amikor leesik az első hó, és Harry Hole, az elit nyomozóosztag vezető detektívje egy eltűnt áldozatról értesül, arra gyanakszik, hogy egy rejtélyes sorozatgyilkos lépett újra akcióba. Egy éles elméjű újonc segítségével Harrynek több évtizedes régi ügyeket kell összekötnie ezzel a brutális új üggyel, ha túl akar járni a felfoghatatlanul gonosz gyilkos eszén a következő hóesés előtt.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

74
A könyvhöz képest gyenge, de ettől függetlenül nekem tetszett. Szerintem ügyesen és jól feszegeti a történetet adó témát.
73
A negatív kritikák és kommentek ellenére, szerintem egész jó film.
10/7
72
Félóra után elaludtam, jó volt..?
71
Olvassátok el a könyvet. Az nagyon jó. A film nem.
70
Kissé vontatott, de egyszer nézhető. Köszönöm!
69
Ajánlom Jo Nesbo: Hóember regényét,amiből készült a film.Nem ugyanaz a kávéház.
68
Na ha van két órád ,amit még véletlenül sem tudsz eltölteni ,pl hangyaszedéssel akkor ezt nézd meg !
67
Számomra ez a film lassú és unalmas volt. A végén megdöbbentem ugyan, hogy ki a tettes, de ezen kívül, mivel még mozisan láttam tök sötét és homályos volt. Lehet,hogy megnézem még egyszer jobb minőségben. Mert sajnos az ilyen komor filmeken,nem igazán segít a nagy homály és szürkület. Elsős neki futásra 10/5. Köszi!
66
Nem ertem ezeket a kommenteket , ez egy jó film ! Ettől sokka de sokkal rosszabbakat nem szidnak ennyire.Csak két szálon fut , és meg kell érteni. Kicsit nehez indul , de türelem.
65
Rettenetes film. A könyvhöz képest sehol sincs. Felháborító, hogy milyen lényeges információkat változtattak meg. Holott ha azok maradtak volna, esetleg a történet jobb lenne.