Hokipalánta (2012)

The Pee-Wee 3D: The Winter That Changed My Life

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az anyja halála után a tizenkét éves Juneau egy quebeci kisvárosba költözik az apjával. Itt összebarátkozik Julie-val, a helyi ligában játszó Lynx önfejű kapusával. A lánynak feltűnik Juneau rendkívüli hokis képessége, és meggyőzi edzőjét, hogy próbálja ki. Szerinte vele akár a döntőig is eljuthatnak a Pee-Wee Nemzetközi Bajnokságon. Ám ehhez a fiúnak meg kell nyernie néhány csapattársát, legfőként Joeyt, a kapitányt. Az esélyes oroszok ellen csak akkor van reményük, ha az öltözőben hagyják a nézeteltérésüket.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
a legjobb film
6
Kedves csongor99: Szerintem nem kell 2 rész legyen. Épp elég tanulság volt benne. 1. Ha valaki csal egy csapatban csal, nem visz jóra, de ha elismeri tévedését, akkor áldás a csapatnak, családnak, bármiféle közösségnek. 2. Ha valaki pedig az álmai miatt hazudik, sajnos bajt okozhat, de ha a kísértésnek ellene állva az utolsó pillanatban is, megvallja Isten és emberek előtt, sok jót, áldást, örömöt szerez. Én igyekszem, kérlek te is igyekezz e két fiatal "becsületes" fiatal példáját követni.
5
Aranyos volt, tetszett.
4
Nagy kritikusa vagyok általában ezeknek a filmeknek ahol gyerekek a főszereplők, mert szerintem kevés gyerek van aki jól eltud játszani egy főszerepet. De ebben a filmben szerintem meglepően jól alakítanak! Mind a főszereplő és mind a többi gyerek is. Utoljára 1987-es filmben Christian Bale alakítása volt A nap birodalmában ehhez hasonló! A Disney Channelen látott sorozatok is válogathatnának ezek közül a gyerekek közül, hogy legyen normális alakítás vagy bármilyen! 10/10
3
Nagyon jó kis film volt csak ajánlani tudom mindenkinek
2
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!