Holnapolisz (2015)

Tomorrowland

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A történet szerint a világból kiábrándult egykori gyerekzseni Frank (George Clooney) és a fiatal és intelligens Casey (Britt Robertson) veszedelmes kalandra indulnak, hogy felderítsék a titokzatos, időben és térben ismeretlen helyen található Holnapoliszt. Ami pedig ott vár rájuk, az örökre megváltoztatja őket és a világot is. A film lebilincselő utazásra hívja a nézőket, akik olyan dimenziókban utazhatnak, amelyről eddig csak álmodhattak.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidlox.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

140
JackBird:
Jól leírtad a film hibáit.Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle.
Gyakorlatilag egy kapufa a film,nem sok kellett volna hozzá ,hogy gól legyen.De így csak egy érdekes kísérlet.
139
Ha belegondolunk, hogy Brad Bird (Iron Giant, Hihetetlen család, Mission: Impossible 4.) lemondta a Star Wars 7-et csak azért, hogy elkészítse ezt az filmet valljuk be egy eléggé tökös lépés volt a részéről!
Sajnálatos, hogy a film nem felelt meg az elvárásoknak, mert egy érdekes koncepció, de maga az egész film felépítése, meg hogy hova vezet a történet elképesztően idegesítőre sikeredett sajnos. Senki nem mond el semmit a főszereplő csajnak, mindenki körülötte tudja, hogy mi folyik éppen, de a csajnak és nekünk nézőknek fogalmunk sincsen a látottakról, közben pedig ott van George Clooney nagyon érdekes történetszála a lánnyal, amivel viszont egyáltalán nem foglalkoznak a végéig semmit. Pedig egy egész filmet fellehetett volna a kapcsolatukról építeni, mégis csak egy nagyon apró mellékszál volt a sztoriban.
Kíváncsi voltam rá, az eleje még bíztató volt, de a végére csak egy csalódás lett. :/
10/5
138
Tul hosszu...ezt nincs ido vegig ullni...de nem rossz.
137
Nem nagyon nyerte el a tetszesemet,de egynek elmegy bar kicsit hosszu volt.Pontozasom 10/7.
136
Nekem nagyon tetszik
135
Nekem nagyon tetszett..Örülök,hogy rá szántam az időm..Megéri megnézni. 10/9
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

134
Fantáziadús mese, film köntösben. Kivitelezés nagyon tetszett!!! A mondandója elgondolkodtató. Nagyon jó családi mozi!! 10/8
133
Nekem tetszett, örülök, hogy még vannak ilyen filmek és megmozgatják kicsit az embert kicsit talán rá ébreszti az embert, hogy ne csak beszéljenek a problémákról, hanem cselekedni is kellene. Nem azt mondom, hogy mindenki váltsa meg a világot csak legalább magáért tegyen egy kicsit, hogy jobb legyen aztán jöhet a világ megváltás !
131
Különleges!