Holnapután (2004)

The Day After Tomorrow

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Kutatásai alapján Jack Hall klimatológus arra a következtetésre jut, hogy a globális felmelegedés karasztrofális változást idézhet elő bolygónk éghajlatában. Tájékoztatja az illetékeseket a veszélyről, ám úgy tűnik, elkésett a figyelmeztetéssel. Sziget nagyságú jégtömb válik le a Déli-sark jégtáblájából. A folyamat drámai gyorsasággal katasztrofális időjárási viszonyokat okoz a Föld különböző pontjain. Hihetelen erősségű földrengés rázza meg Tokiót, Új-Delhi megbénul a rázuduló hótömegtől, Los Angelesen tornádó söpör végig. Mindez nyitánya az új jégkorszaknak.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

54
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM
53
Itt van, hogy számos kiváló minoségu filmet nézünk, ezen a helyen mindig a legújabb filmeket látom.
Ezen az oldalon >> WATCHFILMEZZ.BLOGSPOT.COM
52
Nézd meg a jó minőségű filmeket, és mindig mindig jó minőségben frissítsd
Ez az, ahol megnézem a webhelyet ⏩⏩ »» ▶FILMESON8.BLOGSPOT.COM
51
Néhány logikátlanságot leszámítva, műfajában az egyik legjobb, évente nyugodtan újra lehet nézni 9/10
50
Az USA kormánya összeszedett egy taliga tudóst és megíratták velük a különféle elképzelhető világvége-katasztrófák forgatókönyvét. Volt ott minden, kisbolygó-becsapódás, mágneses pólus-áthelyeződés, szupervulkán, és volt egy elég hihetetlen is, amely a Golf-áramlat leállását vizionálta. Mert mi a franc katasztrófát tudna okozni egy ilyen hülyeség? Leállt, hát leállt. Aha. Hiszed. Ha leállna a Golf-áram, pontosan az lenne, amit ez a film összehord. Már pedig nem egy nagy ügy leállítani, elég, ha felmelegszik az északi sarkkör és megszűnik a hideg víz lefelé áramlása - már pedig ez akár néhány fokos globális hőmérséklet emelkedésnek is lehet a következménye.
Az ijesztő ebben a filmben, hogy pontosan követi a tudósok által összerakott modellt - nyilván egy kicsit rátoltak a filmes követelmények miatt, nem biztos, hogy mindez két hét alatt következik be, de nem évszázadokig fog tartani, az biztos. Elég "vicces", a globális felmelegedés miatt be fog fagyni a valagunk.
Mint ötlet, csillagos ötöst érdemel, mint film, már vannak vele gondjaim. A családi nyáladzós vonal dögunalmas és elcsépelt, a hős amerikai kormány egyenesen kiborító. A farkasos CGI pedig olyan gagyi, hogy nagy kár volt beletenni. Ezektől eltekintve viszont nagyon ott van, még így, másfél évtized után is.
49
Nagyon jó film, köszönöm!
47
Örök kedvenc!
46
Ahányszor csak megnézem, felvetül a kérdés, a könyvtárban miért nem fával fűtenek.