Honey (2003)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Honey Daniels egész életében arra várt, hogy megmutathassa a világnak, hogyan táncol és most csak egy lépés választja el ettől. A gyönyörű, szexis, ambiciózus lány nappal hip-hop órákat ad a helyi fiataloknak, éjszaka pedig egy diszkóban pultos, ahol a szolgálat lejárta után kiélheti táncos hajlamait a parketten. Itt figyel fel rá egy híres kliprendező és kéri fel háttértáncosnak. Honey igazi tehetsége hamar megmutatkozik, és karrierje üstökösként ível fel: nemsokára már ő koreografálja a nagy hip-hop sztárok klipjeit. Ám mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Amilyen gyorsan vált valóra az álom, olyan gyorsan kezd semmivé foszlani.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Tetszett köszönöm!
4
Nagyon jó film csak ajánlani tudom
3
Imádom nagyon jóó film ...
2
Nem volt rossz, mondjuk ez inkább videoklippként működik, mint sem filmként, az átvezető jelenetek néhol kínosak, néhol tök átlagosak és nemigen érdekesek. De viszont a tánc jelenetek mindent visznek, azok 10/10-esek, de mint film 3/10, mert tényleg nem egy nagy szám a story meg a rendezés sem, viszont így átlagolva 6/10 pontos a film teljes egészében
1
fuuuuuuu dejoooooooooo világ legjobbbb filmje,ajánlom mindenkinek még annak is akinek nem tetszik nézzétek meg 10/10!!!