Hosszú lé (1992)

Juice

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Négy fiatal harlemi fiú, megunva a piti lopásokat, fegyveres rablást tervez. Egyedül Q ellenzi a dolgot, ráadásul aznap egy DJ versenyen van. A srácoknak végül sikerül rábeszélni, hogy vegyen részt ő is a buliban, de a balhé nem várt fordulatokat hoz. Bishop lelövi a boltost, majd legjobb barátjára szegezi a fegyvert ami ismét elsül. Most már két gyilkosság szárad a lelkén, és a mindenre elszánt fiú örült ámokfutásba kezd. Bárkit lelő, aki az útjába kerül, és keresztezi terveit. A nyomokat viszont Q-ra tereli, aki szintén fegyvert vásárol magának, hogy megbosszulja barátai halálát.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vidcloud.co
   
   
  Vev.io
   
   
  RapidVideo
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Ez egy kult film,ráadásul egy rap legenda főszereplésével(R.I.P. 2Pac) Olvastam itt egy két negatív hozzászólást és jót röhögtem a bohócokon, akinek ez a film nem tettszik annak nincs ízlése. Nem csak az a jó film amiben De Niro és Pachino játszik.
7
Nagy kedvenc! Imádom! 10/100
6
Ez meg mi???? Huuuu inkabb nem mondok semmit
3
Nagyon izgalmas film! 10/10
2
Bele se kezdj, harmat gyenge. 20 percet áldoztam rá, én aki De Niro filmjeihez szoktam, s hasonló kemény arcok, mint Al Pacino. Na ez nem az a kategória, ez hígfos, hasmenés. Az első 20 percben annyi történik, hogy minden értéktelen nulla ipse felértékeli magát. Tovább nem bírtam, ez matiné.