Hotarubi no Mori e (2011)

Into the Forest of Fireflies' Light

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Hotaru a nyarat a nagyszüleinél tölti vidéken, ahol a szóbeszéd szerint a közeli erdőben youkai-ok élnek. Ahogy a legtöbb gyereket, úgy a kislányt is érdeklik a mondák meselényei, de egy felfedezőútja során, túl mélyen bemerészkedik az erdőbe és eltéved. Éppen szorult helyzetét siratja, amikor egy furcsa, maszkos fiú jelenik meg a fák között. A fiú, aki később Gin néven mutatkozik be és állítása szerint egy youkai, szívesen segít Hotarunak kitalálni az erdőből, csupán egy dolgot köt a lelkére, soha, semmilyen körülmények között se érjen hozzá, mert ha emberi kéz érinti, akkor örökre eltűnik. A kislány másnap visszamegy, hogy megköszönje a segítséget, és ezt követően minden nap elmegy Ginhez játszani az erdőbe. Hotaru és Gin a köztük lévő láthatatlan fal ellenére szépen lassan összebarátkoznak, de vajon lehet a kapcsolatuknak bármiféle jövője úgy, hogy a fiú számára akár egy egyszerű érintés is végzetes lehet?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
Nagyon tetszett! köszi a feltöltést
3
Annyit sírtam a végén...
2
Nem tudom, lehet-e ezt kategóriába sorolni... novella-anime... anime-novella?
Mindenesetre kedves történet a hitről, az elfogadásról, a kapcsolat mibenlétéről és végső soron a szeretetről, amelynek oly sok féle megnyilvánulása lehetséges.
Nekem tetszett, kellenek az ilyen animék is... amik megérintik a szívet... nagy kár, hogy kevés készül belőlük. (<3)
Köszönöm a feltöltést!
1
Nagyon szeretem! Az egyik kedvencem, ebben a kategóriában!