Hotel Lux (2011)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Németország Hitler csodálatában él 1938-ban.
A komikus Hans Zeisig is a csúcson van, senkire sincs tekintettel, gátlástalanul szórja a poénokat. Amikor a helyzet egyre kényesebbé válik számára és már a letartóztatás veszélye fenyegeti, elhatározza, hogy elhagyja az országot.
A moszkvai Lux szállót nézi ki magának, amelyik arról ismert, hogy biztonságos menedék a hozzá hasonló emberek számára. Az oroszok azt hiszik, hogy ő volt Hitler asztrológusa.
Ezzel felkelti Sztálin figyelmét, aki kíváncsi a képességeire...

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

1
Első hozzászólóként had jegyezzem meg, hogy ez valami nagyon laza és könnyed vígjáték, ami zseniálisan figurázza ki a nácikat és főképp a kommunizmust. Hasonló zseniális (talán zseniálisabb) elődjéhez a Lenni vagy nem lenni-hez. Könnyed nevetésre főleg azok számítsanak, akik tudják vagy átélték a kommunista rendszer "csodáit", én feltartott kézzel megszavazom, ezt látni kell.
10/10, azért mert ilyen filmeket kellene ontania a filmiparnak, ahol a fő vonulat az ember sodródása és leginkább azon nevethetünk amikor önmagunkra ismerünk. Aki önmagán nem tud nevetni, az a filmen se biztos, hogy fog, nyilván lesz akinek nem tetszik majd, én mégis ajánlom mindenkinek!

A feltöltött szinkronos verzió kapcsán csak egy probléma lehet, a sokszor előforduló orosz nyelvű részt németül feliratozták, én nem láttam magyar feliratot hozzá. Ez nekem nem jelent gondot, de sokaknak problémás lehet, főképp, hogy rengeteg poén rejtőzik a nyelvek keverésében (megjegyzem a német felirat egész pontos fordítása az orosznak, így aki tud németül, az nyugodtan bízza a feliratra magát).

Összefoglalva: NÉZZÉTEK MEG! Jó szórakozást!