Houdini (2014)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Még jóval David Blaine és David Copperfield előtt élt egy férfi, akinek a neve egyet jelentett az illúzió és a szabadulás művészetével - Harry Houdininek hívták. A minisorozat a varázslat mögött álló férfit mutatja be, ahogy rátalál a hírnév, kémkedésbe keveredik, spiritualisták ellen küzd és megismerkedik a korszak legismertebbjeivel Sir Arthur Conan Doyle-től egészen Raszputyinig. A történet annak a férfinek a krónikája, aki trükkjeivel, illúziók megteremtésével és eredetiségével szállt szembe a halállal.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  1. rész 
   
  TheVideo.me
  1. rész 
   
  Openload.co
  2. rész 
   
  TheVideo.me
  2. rész 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

18
nagyon-nagyon nagy kedvencem! 10/10
17
Nagyon jó film. Megérte megnéznem. Egy valóban létező, ellentmondásos művész harca önmagával, az elmúlással, az emberi hiszékenységgel, és annak vámszedőivel a spiritisztákkal, akik halála után végül csak "beszipkázták" őt.
16
Zseniális két részes film volt!
Végre újra láthattam egy remek művet.
A történet adott, így nem nagyon kellett plusz szenzációt hozzátenni, de persze a rendezés is fontos és bravúrrós munka!
Houdini tényleg egy kultikus figura lett, ki azt a korszakot élte meg, mikor harcolnia kellett a sikere fennmaradásáért, az újdonsággal szemben, aki nem mást, mint a fekete,-fehér némafilmet robbantotta be. Ő nem más, mint Charlie Chaplin.
Ajánlom minden illuzionistás, varázslós, krimi és dráma keverékű film kedvelőinek!
Pontozásom: 9/10
15
jo kis idotoltes a film meg lehet nezni
14
Adrien Brodynak és Harry Houdininek is magyar rokonsága van
13
nagyon tetszett !!! vasárnap esti progi )
12
Tetszett, jó volt, nézhető!
11
Erdekes volt, nagyon tetszett!