Human (2015)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Yann Arthus Bertrand legújabb produkciója, a Human című film, amelyhez összesen 2000 interjú készült a világ különféle országaiban.
Meghökkentő, elgondolkodtató, vagy épp megindító képek és történetek gyűjteménye, amelyek arra a kérdésre keresik a választ, hogy mit is jelent embernek lenni.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
az elso interjualany, Leonard mindent visz. sokkol es a kepernyohoz szegez. sokat tudnek irni / beszelgetni errol a dokumentumfilmrol, de ezuttal inkabb csak azt mondom; nagy kedvencem es mindenkinek ajanlom.

ha valaki nem erne be ennyivel, a youtube-on megtalalhato a 3 reszes bovitett valtozat, de tudtommal csak angol felirattal.
10
Csodálatos ! Köszönöm ! 10/10
9
Lenyűgöző képek, lenyűgöző tájak, emberek, történetek, sorsok. Különleges film, az egyszer biztos. És mind ez azért, mert mi magunk is különlegesek vagyunk.
8
olyan jó lenne a vágatlant is megnézni feliratosan
7
Nem sok film tud lenyűgözni de ez.. elmondhatatlan érzések fogalmazódnak meg bennem. Nem lehet többször megnézni mert akkor nem lenne ilyen hihetetlenül hatásos. De elgondolkodtat és erre szükségünk van a mai világban. Köszönöm. Nézzétek meg gondolkodás nélkül. Én napok óta tettem ide-oda amíg eljutottam odáig, hogy ,,Áhh.. nézzük már meg". Ne habozzatok. Csoda egy film
6
Fantasztikus,megrendítő,megsiratós,megnevettető,elgondolkodtató...többször megnézendő! 10/10!
5
gyönyörű film... teljes mértékben életszagú... semmi kertelés nincs benne... hagyja,hogy a néző maga alkosson véleményt... a felvételek gondolkodásra késztetnek.. mély hatást keltett bennem. rég láttam ennyire egyedi filmet.
4
Nem egy szokvanyos film, elegge felkavarja az allo vizet. Koszonom Udv
3
gyönyörű 10000000000000000000000000/10