Ideglelés 2. (2000)

Book of Shadows: Blair Witch 2

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Nem igazi horror-rajongó, aki nem szeretne ellátogatni, a horror-kultuszfilm, a Blair Witch Project (Ideglelés) helyszínére, a Burkettsville melletti erdőbe. Arra a helyre, ahol két évvel ezelőtt az új életre támadó boszorkány olyan csúnyán elbánt azzal az öt - csupán holtában híressé vált - amatőrfilmessel.
Jeff Donovan a hiszékenyekből él: emléktárgyakat árul és túrákat vezet a rémüldözni vágyók számára. Csakhogy az a négy ember, akit most vezet a film forgatásának emlékeihez, a boszorkány lakhelyére, különös társaság: van köztük igazi boszorkány, horror-rock rajongó valamint két tudós, aki a boszorkáról írja disszertációját. A csoport bajba kerül. Kénytelenek Rustin Parr, a nyolcszoros gyerekgyilkos házában tölteni az éjszakát. Reggel rájönnek, hogy az éjfél körüli öt óra kitörlődött emlékeikből. Márpedig a testükön növekvő sebhelyek azt jelzik, éppen abban az öt órában rettentő dolgok történtek velük. A horror újrakezdődik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
xxunicumx. Igaz lazán lehetett volna jóval jöbbat csinálni de téged beraknálak egyedül ebbe az erdőbe azt akkor átgondolnád mi az izgalmas meg mi nem.
16
ez a két film tényleg kicsit gagyi de azért nézhető viszont az ideglelés csernobilban az állat jó én nagyon élveztem durván tullépett az elözökön ajánlom midenkinek én tuti megnézem még egy szer
15
ez a két film tényleg kicsit gagyi de azért nézhető viszont az ideglelés csernobilban az állat jó én nagyon élveztem durván tullépett az elözökön ajánlom midenkinek én tuti megnézem még egy szer
14
18 éves a film...némelyikőtök még ki se bujt anyuci val.gából, mikor ez ment.
Kritizálni könnyü. Az én időmben kölyökként nagy szám volt mikor sutyiba néztük.
13
...de qrvára megnézem...
12
qrvára nem láttam még!...
9
Az első rész még félelmetes és beleélhető! Ezt senkinek nem ajánlom elementárisan unalmas baromság.
8
Had ne mondjak izgalmas részt okés? ha izgalmas rész szeretnél nézd meg még egyszer
az igaz történetet, a kommentemben, nem hinném, hogy olvastad, sem utalást rá.. szép napocskát!