Így neveld a sárkányodat 3. (2019)

How to Train Your Dragon: The Hidden World

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Hőseink kalandjai egy harmadik epizódban folytatódnak tovább. Hablaty a falu vezetőjévé vált, Fogatlan pedig a sárkányok vezére lett. Barátságuk úgy tűnik csakugyan örökéletűvé vált. Vagy mégsem? A dolgok megváltozni látszanak, amikor feltűnik a színen egy nőstény Éjfúria.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  HD-CAM 
   
  Vidlox.me
  HD-CAM 
   
  Openload.co
  TC 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

33
Valakitudja miért irányit az ad.fly-ról mindig egy "yandex" nevű oldalra ?
(A "Yandex " nem egy reklám
)
31
hnxnjs nagyon jó volt a film jjjjkkkkk
29
Sokakkal ellentétben én nem vagyok teljesen megelégedve a filmmel. Például a "a főgonosz " motivációjával. Nagyon érdekelt hogy mi lehet az oka hogy annyira el akarja pusztítani "mindent amit szeret" Hablaty, de amikor kiderült... hát nem is tudom ennél 5 perc alatt jobban találok ki...
Összességében azonban méltó befejezésnek gondolom. Annak ajánlom aki nagy rajongója vagy nem NAGY elvárásokkal ül neki a filmnek.
27
Egyetértek a sok előttem szólóval, abszolút méltó befejezés. A sztori nem lett lapos, a látványvilág elképesztő és a zenék is nagyon jók! Csak ajánlani tudom! U.i.: 17 évesen, az anyukámmal ültünk be megnézni, és mindkettőnknek tetszett!
26
Nagyon tetszett. A végén sírtam.
25
Moziba néztem meg először,imádom (<3) 10/10 Viszont moziban más volt,még jó hogy ott néztem meg elsőnek, ezeken felvételeken sok rész kimaradt,így nem lehet tényleg érteni pár jelenetet. Akinek nem tetszett az nézze meg majd DVD változatban is (<3)(<3)(<3)(<3)
24
Miasora ha nem tetzsik nem kotelezo nezni