I'm Not There - Bob Dylan életei (2007)

I'm Not There

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film Bob Dylan életérõl szól és rendhagyó módon, többszörös szereposztással dolgozik: mind a hét színész Dylan életének és zenei pályafutásának más-más oldalát testesíti meg. Betekintést nyerhetünk Bob Dylan korai karrierjébe, a népdalénekesként töltött küzdelmes napokba; majd abba az idõszakba, mikor a 60-as évek elején a népzene legismertebb egyéniségévé vált; aztán sorra kerül az ellentmondásos arculatváltás is, mikor hõsünkbõl rocker lett. Késõbb az alkotók felidézik a hírhedt motorbalesetet, ahogy az azt követõ visszavonulást is; hogy végül eljussunk a közelmúlthoz, amit a stúdióból való fokozatos elmaradozás és a "Végtelen Turné" elnevezésû koncertsorozatra való teljes koncentráció fémjelez.

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

1
Fura film. Nehezen tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Szaggatott, némileg összefüggéstelen, zavaró, hogy Dylant vagy 7 színész játssza (!), közöttük az egyik nő (de milyen nő! Cate Blanchett!). Ugyanakkor épp emiatt a mozaikosság miatt hatásos is. Nem tudom, hogy 2010-es években átjön-e az 50 évvel ezelőtti forradalmi újítás, ami Bob Dylan volt, aki önmagában egy korszak, irányzat, idol és etalon, alfa és ómega. A zene miatt mindenképp érdemes a megnézésre - Dylanből viszont nem leszel okosabb.