Iron Sky - Támad a Hold (2012)

Iron Sky

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az Iron Sky 2038-ban játszódik. Már a felütés is remek: egy amerikai űrhajó leszáll a Holdon, s a személyzet legnagyobb meglepetésére egy náci várost talál a sötét oldalon, ahol Udo Kier a Führer. Az invázióra készülő "holdiak", akik az 1945-ben odamenekült nácik leszármazottjai, rádöbbennek: itt az idő, hogy elfoglalják a Földet. Nos, ez nem vicc: tényleg ez volt a tavalyi Berlinale egyik nagy durranásának kiindulópontja.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

36
Zseniálisan őrült, de nagyon szórakoztató egyedi film! Műfajilag sci-fi, akció és vígjáték is egyben, ami egy nagyon különleges teljesen egyedi kombináció. Jó értelemben véve teljesen betegek a készítők! A látvány fantasztikus, a humor zseniális, a poénok nagyon ülnek, a film egyben, szatirikus, groteszk és ironikus is. Az USA és a világ vezető nagyhatalmai, az ENSZ és a történelmi Harmadik Birodalom, a valódi történelmi nácizmus és a nácik is nagyon sok fricskát és odaszúrást kapnak teljesen jogosan, de abszolút érthető módon nagyon társadalomkritikus is a film. A film komoly mondanivalóval rendelkezik, amit a film végén az ENSZ közgyűlés és az azután bekövetkező záró képsorokon látható események láncolata mutat be a néző számára azáltal, hogy a Föld bolygóval mi történik. Julia Dietze, pedig gyönyörű. 10/8
35
Nem mondom, hogy eletem filmje de nem rosz...legalabb is maga az elkepzeles kicsit megmozgatja az ember fantaziajat...voltak benne jo reszek is...pl a varos folotti legi csata...de nem spoilerezek...szerintem egyszer megeri megnezni...kicsit bena kicsit esetlen de nem rosz.
34
Csak jó idegállapotú nézőknek ajánlom ...
33
a nyitókép + zene tisszta gravity hangulat. eddig oké. de
hogyan tartsuk meg a nácik rémképét ha már az utcsó veterán is elfüstölt és egy darab ss legény sincs már a bolygón. csináljunk zombinácikat a helyőrségben, de van egy jobb Vigyük őket a holdra mert ott még lehetnek és így benyalunk az usának is, igen volt holdraszállás. bizony volt és kábé annyi amerikai járt a ott mint náci. semennyi..
32
Először azt hittem, paródiák látok. Aztán rájöttem, hogy az alkotók szívtak többet a kelleténél.
30
Na végre van szinkron így 10 év elteltével. Ez egy skandináv fílm ami közadakozásból jött létre. Lehet bolondságnak gondolni, de az UFOlógusok ezt valós esetnek írták le hogy náci bázis épült a holdon meg a sarkörön. Rengeteg irodalom van erről.
29
ez afilm egy nagy bolondság
28
2038ban jatszodik. nem 2018ban. hibas tajekoztato