Isten lánya (2016)

Exposed

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Galban nyomozó (Keanu Reeves) a társa meggyilkolása ügyében nyomoz. A titokzatos eset felderítése közben rendőri túlkapás, brutalitás és korrupció szálai bukkannak elő. Galban a társa fényképezőgépén talált fotókat nézegetve úgy érzi, Isabel (Ana de Armas), egy fiatal lány, talán tudhat valamit. De nem keresi fel, mert mindenki, akit csak kikérdezett, pár napon belül gyilkosság áldozata lett. Pedig Isabelnek van egy szörnyű titka.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

24
Én szeretem a drámai műfajt, de itt sajnos csak az utolsó percekben kerülnek a helyére a dolgok . Ez nem lenne probléma, ha a köztes idő megfelelő történéssel, mondanivalóval lenne kitöltve. Sajnos azonban a nyomozós szál teljesen érdektelen és erőltetett, a gyönyörű Ana de Armas (A szárnyas fejvadászban is mesés volt) pedig csak lézeng a végkifejletig sodródva. Kár érte.
23
A film nem krimi, hanem egy lélektani dráma így azoknak ajánlott inkább aki nem akciódús krimit keres, hanem inkább egy elgondolkodtató történetet egy megélt traumáról. Számomra olyan volt a film, hogy mikor végignéztem nem ütött akkorát, de utána többször eszembe jutott, tovább élt bennem. Így számomra nem egy felejtős film, ezért inkább a jó kategóriába sorolnám.
22
Az előttem hozzászólók véleménye azt tükrözi, hogy mindenki más (ízlések és pofonok) és ez jó! Szerintem egy igazán jó dráma! Elgondolkodtató, mert a belső valóságnak tűnő képzetet párhuzamba állítja a reális valósággal, egy igazán kemény problémáról.
20
Ebben az egymásba fonódó történetesdiben az Ütközéseknél amúgy sem lehet jobbat csinálni!
19
Nekem nagyon tetszett, bár szerintem két külön film és nem kapcsolódik olyan szorosan, hogy ne lehetne az egyik szálat simán kivágni!
18
nem lenne rossz film, ha nem lenne szar. érdekes a meglátása a filmnek, csak épp olyan kurta. még csak azt sem lehet mondani, hogy előkészítették a folytatást. 4/10
17
Mivel a vélemények a szubjektivitásra vannak alpozva,annak hittem amit láttam és az lenyűgözött.Ergo nem sablon film.Szerintem jó film!
15
Úristen!!! ez nézhetetlen,aránylat jó történetből ennyire rosszat csinálni...