Isten nyomában Morgan Freemannel 1. évad (2016)

The Story of God

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A műsor az Oscar-díjas Morgan Freeman által készített és vezetett nagyszabású hatrészes sorozat, amely annak jár utána, hogy az emberek a Föld egyes pontjain miként igyekeznek megérteni Istent.
Kicsoda is Ő? Honnan jöttünk? Miért létezik a gonosz? Mi történik velünk a halálunk után? Valamennyiünk életében eljön a pillanat, amikor feltesszük magunknak ezeket a kérdéseket, s az esetek többségében valamennyien más és más megoldásra jutunk.
A sorozat egyik különlegessége, hogy több irányból is megvizsgálja a jelenségeket: többek közt megpróbálja megérteni, hogy a vallás milyen fejlődési pályát járt be a történelem során, s megfordítva, hogy a vallás miként hatott a különböző társadalmak alakulására.
Morgan Freeman az epizódok során ellátogat a nagy világvallások fontos szent helyeire, felkeresi Jeruzsálemben a Siratófalat, Indiában a Bódhifát, Mexikóban a maja templomokat és Texasban a több tízezer férőhelyes Lakewood "megatemplomot".

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
  1. epizód 
   
  Flashx.tv
  1. epizód 
   
  Vidoza.net
  1. epizód 
   
  TheVideo.me
  1. epizód 
   
  Vidto.me
  2. epizód 
   
  Flashx.tv
  2. epizód 
   
  Vidoza.net
  2. epizód 
   
  TheVideo.me
  2. epizód 
   
  Vidto.me
  3. epizód 
   
  Flashx.tv
  3. epizód 
   
  Vidoza.net
  3. epizód 
   
  TheVideo.me
  3. epizód 
   
  Vidto.me
  4. epizód 
   
  Flashx.tv
  4. epizód 
   
  Vidoza.net
  4. epizód 
   
  TheVideo.me
  4. epizód 
   
  Vidto.me
  5. epizód 
   
  Flashx.tv
  5. epizód 
   
  Vidoza.net
  5. epizód 
   
  TheVideo.me
  5. epizód 
   
  Vidto.me
  6. epizód 
   
  Flashx.tv
  6. epizód 
   
  Vidoza.net
  6. epizód 
   
  TheVideo.me
  6. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

27
Még egy részt sem láttam belőle , de így nem látva is csak annyit fűznék hozzá erősen ateista beállítottsággal, hogy olyan dolgokon filozofálni és megmagyarázni amit az okosok találtak ki a hülyéknek, na az felesleges . Meg fogom nézni , mert kíváncsi vagyok, hogy mi tetszik ezen mindenkinek.
26
ez az utolsó rész vagy esetleg lesz 2. évad?
25
igen talán ezt mindenki ismeri ez az ószövetség azaz mozes I törvénykönyve a genezis azaz teremtés ahogy te is megirtad, de ezt ők írják a többiek erről nem írnak max nem mondanak neki ellent.(itt a arról beszélek amit lentebb is írtam kereszténység és az iszlám)
24
A forrás: Képes biblia.
23
és beszél sok hülyeésget,mert a zsidó valásból nőt ki a kereszténység a héber vallásnak van teremtés története viszont a kereszténynek nincs, - (míg ez az okos tojás feka,bár semmi bajom vele csak szenzáció hajhász az egész),- max elfogadja azt amit az ószövetségír bár ezt így nem mondja ki csak nem mond neki ellent egy jottával sem.
és szerintem az iszlámnak sincs mert az hasonló az újszövetséghez hiszen az is jézus tanain alapszik csak más hogy van sullyozva és más tesz meg profétának aki mekkába ment menekült ki tudja,de nagy hatással volt egymásra ez a három vallás az biztos és egymást szimultán befolyásolták.
ez meg itt jön és adja az okosságait, mert persze mindenkinek lehet és talán kell is hogy legyen saját véleménye e témában, de azt így másokra és ekkora bublicitással ráerölteti... én nem értem ezt a világot itt mindenki kaphat hangot akár milyen hüleséget beszél miért...?
ja és még filmet is csinálhat mi a cél az ilyen félre vezető propaganda filmeknek, mert semmi köze a valósághoz a vallás ennél sokkal veszélyesebb és estlegessen hasznossabb vagy fontosabb egy adott népnek mint azt ez a film tükrözi és megprobál mindent összemosni
csináljon saját akció filmeket az jól állt neki ebbe a témába meg ne szóljon bele vagy menjen vissza a saját kistörzsébe goszpelt énekelni és halelujázni
22
Megvalósításból: Igazi oldschool stílusú dokufilmsorozat, ahol a narrátor főszereplőt is játszik egyben. Olyan mint pár régi Attenborough természetfilm, modernnek szánt köntösben, amit ilyen Elrabolva-szerű gyors vágásokkal akartak érzékeltetni. Annyira nem való ebbe a környezetbe, szerintem nézni is fáj... arról szól az egész, hogy Morgan Freeman szövegel + sétál + montázs + szövegel + sétál + montázs, (néhol animációk). Aztán besétál valami intézménybe ütközik valami random fószerrel / bukszával és lefolytatnak egy kérdezz-felelek diskurzust, ahol az okosember a kezével színészkedik, miközben Morgan Freeman érdeklődő arcot vág, aztán snitt vissza az alapegyenlethez.
Ha az imént említett, szűnni nem akaró vizuális irritációt ki tudjuk kapcsolni (vagyis nem nézünk oda) akkor rádióként akár egy érdekes műsort hallgathatunk, némi infót is meríthetünk. Mondjuk szerintem nem mond túl sok újdonságot.
21
Érdekes meglátások vannak benne, tetszik, hogy más vallások és nemzetek Istenhez való megközelítését szemléli. Ajánlom mindenkinek, ha hisz Istenben, ha nem.
20
4 milliárd zsidó, keresztény és muszlim imádkozik 1 Istenhez.
19
huh 24-perc és vége gondoltam hogy jo de a reklám nagyobb felhajtás mint az egész film,10/2 enyi
18
Egyértelműen poén volt, ne vegye senki, semmilyen vallási előítéletnek vagy esetleg (isten káromlásnak)