Jelek (2002)

Signs

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Különös események zajlanak egy álmos amerikai kisváros közelében egy farmon. Valaki hatalmas, kör alakú tisztást vág a kukoricásba. A farm tulajdonosa Mel Gibson, a város egykori lelkipásztora szeretne nem törõdni a tréfacsinálókkal, de azok visszatérnek, és a földeken újabb és újabb gabonakörök jelennek meg. A ház lakói egyre jobban félnek; a titokzatos, kísérteties jelek pedig szaporodnak. Talán tényleg nekik van igazuk, nem Graham tiszteletesnek. Talán mégsem emberkéz műve ez az egész. A kutyák megvesznek, a friss víz megposhad, a városka lakói menekülnek, és az egyetlen férfi, aki eddig képes volt megõrizni a józan eszét, maga is kénytelen egyre komolyabban venni a körülötte zajló eseményeket. Hiszen lehet, hogy nemsokára a gyerekei életéért kell küzdenie. Csak azt nem tudja, kivel.

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

42
Lassan adagolja a feszültséget, nekem ez az egyik kedvenc földönkívülis témájú filmem. Még mindig megtudom nézni többször is, ennyi év után is...
41
egesz turheto kis film volna...csak valahogy olzan vontatott es en hianyolok belolle kicsivel tobb cselekvest.
40
Én meg azt mondom hogy ez egyáltalán nem egy rossz film, nézhető és persze csak ennyi. És igen a vizes téma helyett kitalálhattak volna eredetibbet de összességében nem rossz, a rossz film nem ilyen.
39
Sajnos a negatív kommentelőkkel értek egyet, ez a film nagyon nagyot akart durrani az évezred fordulóján és az akarás meghaladta a közölni kívánt tartalom érettségét. A film sajnos nem koherens, nem csak alapkeretei nincsenek (a teljesség élményéért), de műfajilag sem tudták bekategorizálni. Össze-vissza ugrálunk, helyenként antrop thrillert, máskor ,,ijesztgetős" lény scifit, vagy éppen vallásfilós drámát nézünk éppen.. Ez elég nyomasztó, Gibson béna belső zen kumbaya-ja pedig csak tovább ront rajta. Ő is unja, meg aztán 30 perc után mi is. Btw, ez a film úgy nőtt ki L.A.-ből, hogy talán akkortájt volt trendi gabonakörökkel szöszmötölni a farmokon. Aztán Hollywouldn't persze ráugrott, -okosan, csak nem jól 10/4!
38
Alvasra megteszi.Koszonom a feltoltest.
Pontozasom 10/2.
37
Olvasom a sok hozzászólást,és látom szóba jött a szentelt viz csak hogy tisztázzuk nem azért marta őket a viz mert meg lett szentelve,pusztán azért mert NEM SZÉN ALAPÚ ÉLETFORMÁK,és ezért az ő szervezetük nem tolerállja a vizet nekik ez olyan mint nekünk a sósav...Érthetően az EMBER SZÉN ALAPÚ SZERVEZET és a testünk több mint 70% viz butaság azt feltételezni hogy az univerzumban csak szénalapu életformák élnek nekünk a sósav az ami szétmarja a testünket nekik a viz hat ugyan ugy még egy érdekes dolog már ha figyeltetek az álcázó képességük ami arra utal hogy az ő világukban volt nálluk valami joval veszélyesebb a lényeg az,hogy egész jol ábrázolja azt,hogy mi van akkor ha nem puszit akarnak adni...Ragadozók voltak és az akik a háznál jártak csak felderitők ahogy a filmeb is mondja a faszi KATONA vagyok és felderitő alap szabály,hogy csak nézz és jegyezz fel mindent sose fedd fel magad... Alapjában véve jo volt de EZ A SZENTELT VIZ Dolog elég erős...Mi hiszünk istenben abban hogy ő teremtett minket de idelye felkelni emberek itt a példa bár ez csak fikcio a film de ez a faj se nem barátságos se nem emberi fejletteb,kosabb,kegyetlenebb,mint mi Táplálék voltunk nekik vagy rabszolgák sosem derül ki mivel nem csináltak neki 2. részt de szerintem igen is jo film..
36
Mukfurc32 Kicsit nézz utána a filmnek, nem ürlények, (igen, ürlények/idegenek, nem UFO-k, az más), hanem démonokról van szó. A filmben csak azt mondják az emberek, hogy azokat látjuk. Erre rengeteg utalás is van, például hírmorzsákból meg tudjuk, hogy az emberek templomokba és mecsetekbe menekülnek. (vajon idegenek elől miért oda? Ott miért biztonságos ellenük?) Illetve a víz hatásos volt ellenük, hogy lehet az, hogyha ennyit utaztak, akkor nem fejlesztettek ki a víz ellen semmit? És, hogy miért pont a víz? Van a filmben egy utalás, ahol az egyik főszereplőnk, az "atya" megszenteli a környéket, ezzel együtt a víz is szentelté válik, na és mi hatásos a démonok ellen? Rengeteg ilyen utalás és információ morzsa van elrejtve a filmben.
35
Vontatott és mondanivalójában határozatlan. Kissé érthetetlen, ahogyan az isteni gondviselést próbálja hozzávarrni az ufójáráshoz és a családi katasztrófához. A zene sok és idegesítő. A színészek alakítása nélkül szétesne az egész történet.
34
Hihihi...
Úgy látom, a vérmesebb sci-fi rajongóknál rendesen kivágta a biztosítékot!
Mivel én még véletlenül sem vagyok szakértője az ilyen filmeknek, engem csupán "egyszerűen " szórakoztatott.Ebből a fajta filmből nekem egy ilyen szintű is bőven elég. Nálunk a családban a lányok vannak oda érte, már-már családi filmnek számít.(bizonyos időközönként illik megnézni) Én talán kétszer láttam, és nekem mondhatni ,tetszett.Néhol még ijesztő is volt (pld kukoricás jelenet).Nem boncolgatom, hogy honnan van bedeszkázva az ajtó, meg minek jöttek ezek a nímandok éppen ide.?!?Megnéztem, ahol "kellett" megborzongtam, ahol "kellett" mosolyogtam(alufólia)...de ennyi.Esti filmnek megteszi.Szerintem a többi sci-fi-nek sincs sokkal több értelme, de ez csak az én szkeptikus véleményem ..én ezekkel a típusú filmekkel előítéletes vagyok.Aki szereti, nézze.Nekem ez is megteszi. Egyszer-egyszer.A szórakoztató-borzongató faktorra adok 8/10
33
Jó film volt! nekem tetszett.. 8/10