Jesse Stone - Az ártatlanság vélelme (2012)

Jesse Stone: Benefit of the Doubt

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Megdöbbentő kettős gyilkosság tartja izgalomban a New England-i Paradise nevű kisváros lakóit.
A kényszerű nyugdíjazása után az egykori rendőrfőnök, Jesse Stone kénytelen újra munkába állni. Ám azóta már a régi kollégái is, akikkel együtt dolgozott, távoztak a rendőrségtől, így csak magára számíthat ha meg akarja oldani a sokkoló bűnügyet.
A félrevezető nyomok labirintusában csak a megérzéseire hallgathat, hogy megfejtse azok jelentését és felgöngyölje a gengszterekhez kapcsolódó kettős gyilkosságot.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Biztos habitus kérdése, de az utóbbi napokban a komplett Jesse Stone sorozatot végignéztem. Nekem tetszik. Nincs agyonpörgetve, szép öregurasan megy a történet, minden sokkoló erőszak, vértócsa nélkül. Teljesen emberléptékű a film, szépen megkomponált a mozi. Kicsit drámai ahhoz, hogy krimi legyen, meg világraszóló csavart sem kell elvárnunk tőle, de a kiégő Jesse figurája már-már olyannyira hús-vér személlyé válik, hogy általa megkedvelhető a sorozat tempója, a képi világa.
A dialógusok olykor kissé szellemesebbek ugyan, a hétköznapitól blikkfangosabbak, poén poén hátán, de pont emiatt mindig szívesen elhallgatom a pszichológusával lezajló éppen aktuális disputájukat.
A tízes skálán nálam 9-es.
Akinek sok, az pontozzon akciódús tinihorrorokat.
3
elég lassú, de azért még épp meg lehet nézni. tom így idôsen se rossz pasi.
2
Hát nem egy Need For Speed... Érdekes volt, egyrészt nézni a megöregedett Magnumot másrészt viszont kicist olyan érzésem volt, hogy a forgatókönyvíró nemigazán tudta eldönteni, mit is ír. Kriminek túl kiszámítható, karakterdrámának sekélyes, ráadásul a lassú játékmenetet elég durván felpörgő párbeszédek törik meg, mintha mindenki ebben lelné örömét...

Viszont a képek nem rosszak, Selleck jól alakít és végre emberszerű, hiteles karaktereket láthatunk. Egyszer megéri megnézni ezekért.
1
dögunalom, nem is bírtam végignézni.