John Carter (2012)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A harcviselt egykori katonát, John Carter századost (Taylor Kitsch) érthetetlen okokból a Marsra szállítják, ahol ismeretséget köt helyi lakosokkal, Tars Tarkas-sal (Willem Dafoe), és az elbűvölő Dejah Thoris (Lynn Collins) hercegnővel. Akaratán kívül belekeveredik a bolygó bennszülöttjei közötti ősi konfliktusba és az összeomlás határmezsgyéjén egyensúlyozó világban John Carter újra felfedezi magában az emberséget, amikor rájön, hogy bolygó és népének sorsa egyedül az ő kezében nyugszik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

184
Mar sokadszorra látom de meg mindig tetszik! Tényleg jó lett volna ha megcsinálják a másik két részt is.
183
Én olvastam a könyvsorozatot. A film ahhoz képest, nem rossz, csak van pár számomra érthetetlen momentuma, amit nem igazán tudok elfogadni...
182
Envenom:
Nem valószínű a 2.rész,óriási anyagi bukás volt (amit nem igazán értek Én sem).Pedig trilógiát akartak eredetileg.
181
Rémes, egyhősös Disney sűrítetett tákolmány. A könyv biztosan jobb, ha egyszer elengedem ezt a borzasztó szájízt-amit ez a film okozott-, beleolvasok. Amúgy ne mondjátok már, hogy ez a 10/10-es scifi kaland; egy egyedi vizuális karakterjegy nem volt benne felfedezhető, a dialógusok pedig valami frusztratívan agyzsibbasztóak voltak, és a dramaturgia...Még az a Zeuszi kleptomán zabigyerek mozi is jobb volt..Egyetlen kiemelkedő érdeme, Kitsch cuki pofija volt-amit még a képernyő-vonzalmam mellett is be tudtam volna verni, ahányszor csak hősi coaching hagyta el a száját.. szóval, én (nagyon) nem ajánlom, vagy nagyon tizenéveseknek csak, ezt a ,,marshmallow-i kalandot". (A titánok harca jobb )
180
Köszönöm 10/10
179
Ugyanolyan kellemes élményt nyújtott,mint első nézésre.Köszönöm a film feltöltését.Ajánlom a nézését.
178
Ez egy nagyon jó film! Egyszerűen hihetetlen!!! Nagyon tetszett! Köszönöm a feltöltést!
177
A saját kategóriájában, fantasy-kaland, kitűnő. 10/10. Azt igazán sajnálom, hogy a 2019-re tervezett folytatás, - az első rész, az elhibázott reklámhadjárat miatt bukott -, elmarad. Nagy kár.
176
10/10 és olvastam a regénysorozatot is még gyerekként