Jupiter felemelkedése (2015)

Jupiter Ascending

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Jupiter Jones (Mila Kunis) éjszaka született, és a jelek az mutatták, kivételesen nagy jövő áll előtte. Ám ez a jövő nem akar megérkezni: a lány hiába álmodozik, csupán vécéket takaríthat. Ám váratlanul megjelenik Caine (Channing Tatum), és mindent megváltoztat. A genetikailag átalakított ex-szuperkatona egyetlen okból jött a Földre: hogy magával vigye Jupitert, akinek genetikus kódja földönkívüli örökséget rejt. A jóslat talán igaz volt. Talán valóra is válik. Ám a világ kibillent egyensúlyát helyreállítani szinte lehetetlen feladat még a kiválasztottnak is.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   
  Upvid.co
  Upvid tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

208
Akárhogy is ,de ez egy jól összerakott film volt !!
207
Imádom a newave scifi filmeket, a látványtervezői munkák mindig egytől-egyig kívételesek. Hozzám is közel áll a kozmológia, így az alapötletéért is rajongok. A filmélmény nagyszerű; kellemesek a katakterek, ötletesek a jelmezek, lenyűgözően dinamikusak a hátterek. A történetvezetéssel viszont sajna gondjaim voltak, a film közepéig halmoztuk az üres prológusokat- egészen minimális tartalommal-, és a sok dimenzionális runaway show mellett Kunis reinkarnációja valójában kidolgozatlan maradt(nem volt igazi küldetése), ami miatt számomra valahogy üres is maradt a film. Kitöltötték persze a ,,rést" béna romantikus galambfingokkal, elcsépelt családi drámával és túlgiccselt szárnyas randival, - de minek...Ezért 10/6. Kár érte.
206
imádtam 4szer is meg néztem és nem untam meg (<3)(<3) köszönöm a feltöltést
205
10/10 sokadszorra is oriasi,foleg amikor,
204
Megunhatatlan!!! 10-es.
203
Mindig. 10/10
202
Többször megnéztem. Imádom! Nálam 10/10.
201
Ez a film egy nagy rakás [email protected]!Időpocsékolás.Ha lehetne mínusz pontot adnék rá .
200
Eszméletlen jó ez a film! Nagyon tetszett! Látványos érdekes és egyáltalán nem unalmas!
Az eleje egy kicsit kusza volt és nem tudtam hova tegyek egyes szereplőket de aztán megértettem és nem is akartam, hogy vége legyen!
Igazi akciófilm, remek alaptörténettel és olyan színészekkel akiket imádok! Nagyszerű! 10/10
Csak ajánlani tudom!!!
199
A Watchowski Sisters (mostmár)))) zseniális és eredeti írók és rendezők, pont ez ami miatt nagy jóindulattal 7-est adtam rá (bár max 6-ot érdemel) kicsit ez az ő mesefilmjük hercegnővel meg az univerzum megmentésével. Ha nem ők írták volna se lenne 7-nél jobb, de ha a párhuzamos műveik mellé teszed ez nagyon kevés film... Matrix, Sense8 (ez ugye csak Lanához köthető), V as Vendetta, Cloud Atlas ezekhez képest gyengébb egy hangyányit...