Kalandor: Az aranyládika átka (2013)

The Adventurer: The Curse of the Midas Box

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Ősi rejtélyek. Nagyhatalmú gonoszok. És egy félelmet nem ismerő hős kalandozásai egy gőzhajtású csodákkal és ártó varázslatokkal teli fantáziavilágban.
A Kalandor: Az aranyládika titka főhőse a 17 éves Mariah Mundi, kinek élete gyökeresen megváltozik, mikor szüleinek nyoma vész, öccsét pedig elrabolják. A nyomokat követve a lány egy titkos birodalomra bukkan gyerekrabló szörnyetegekkel, gyilkos titkokkal és egy rég elveszett kegytárggyal, amely határtalan gazdagságot biztosít birtokosának. Mivel nem csupán szülei, de az egész világ sorsa is rajta áll, Mariah mindent kockára tesz azért, hogy feltárja az aranyládika titkát.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

2
Nagy tévedés. (Amelydolog) lehet ebben a filmben nem a legügyesebbek de a főszereplő srác pl a citadel című filmben abszolút jó.
1
7/10
gyengus.

kiszámítható,erőltetett és a főszereplő csávó kevesebb mimikával bír, mint Eliah Wood.
Nem sok eredetiséget láttam benne, talán Lena Hedley játéka dobta fel kicsit. de csak kicsit.
A szereplők éretlenek, Sam Neil a gonosz szerepében se brillíroz, a főcsávót egy gyík is eljátszhatta volna,nem tett volna többet a karakterhez. Az öcsi elég jól játszott.

Nagyon felejthető.