Kártyavár 6. évad (2018)

House of Cards

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Frank Underwood legfőbb vágya, hogy a Fehér Házban kapjon meghatározó szerepet. Az ígért külügyminiszteri pozícióba azonban az elnök mást ültet, mellyel kivívja Frank haragját. A férfi nem ismer lehetetlent, és céljainak elérése érdekében akár mások élete árán is érvényesíti befolyását.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  1. epizód 
   
  Vidoza.net
  1. epizód 
   
  Vidlox.tv
  1. epizód 
   
  Vev.io
  1. epizód 
   
  Openload.co
  2. epizód 
   
  Vidoza.net
  2. epizód 
   
  Vidlox.tv
  2. epizód 
   
  Vev.io
  2. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Várjuk a folytatást! Azért még sokan néznénk tovább, kedves fordító nem dolgozna hiába
9

Szuper film. de ez egy rossz példány! Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Gondoltam, hogy némelyikük meg akarta nézni.

Nézze meg a Full HD filmet itt >>>> FILMESON8.BLOGSPOT.COM
8
...a 6. evad unalmas, erdektelen es ertektelen... a no vegigpofazta a 8. epizodot, ezert teljessen csak az elsot es az utolsot neztem meg...kinlodas volt az egesz...igy elcseszni a veget... 5. evadnal abba kellet volna hagyni
7
Teljesen 1-t értek Renton-nal.Kevin Spacey nélkül a sorozat semmit sem ér.
6
Az előző hozzászólásomat visszavonom, ugyanis megnéztem az első részt. Sajnos. És rájöttem, hogy Kevin Spacey-t mégiscsak sikerült kiírni a hülye #metoo kampánynak "köszönhetően" és ezzel az egész nyomorult sorozatot sikerült kiherélniük. Csak gratulálni tudok az alkotóknak!

Itt pedig az volt a félrevezető, hogy nem a 6. évad plakátját raktátok fel hanem egy korábbit, amelyen szerepel még Spacey is, illetve a szereplőknél is fel van sorolva a neve. Jó lenne ezeket javítani, mert ez nagyon félrevezető.
5
Jaj de jó! Én úgy tudtam, hogy leállították ezt a sorozatot a #metoo kampány miatt, de örömmel látom, hogy mégsem. Kedvenc sorozat.
4
Mas oldalakon mar elerheto 8 resz feliratosan!
3
Kérnénk az elérhető további feliratos részeket...
2
Megnézem mert eddig kedvenc volt.