Kéjlak (2014) (2014)

The Loft

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Öt nős férfi osztozkodik egy pazar penthouse lakáson, amit titkos randevúkra és egyéjszakás kalandokra használnak. Amikor egy reggel Vincent (Karl Urban) kinyitja az ajtót, és az ágyban egy gyönyörű szőke, meztelen de halott lányt talál, felhívja legjobb barátait, Chris-t (James Marsden), Marty-t (Eric Stonestreet), Luke-ot (Wentworth Miller) és Philip-et (Matthias Shoenhaerts), hogy együtt megpróbálják összerakni mi történhetett. Ahogy a rendőrség lassan sarokba szorítja az első számú gyanúsítottat, barátságok és házasságok fura szövevénye rajzolódik ki egy árulással, féltékenységgel és erőszakkal teli örvényként felfedve a sötét titkokat és a szereplők valódi természetét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

68
Jó film, érdemes megnézni. 10/8
67
Érdemes megnézni,aki ide tévedt ne gondolkodjon rajta hanem indítsa el a filmet!!
66
Nem egy maradandó alkotás, de uncsinak sem nevezném. Jobb lett volna szerintem, ha a történetet egy sorozatra építik rá. Részletesebben megismerhettük volna a szereplőket stb. Így viszont, hogy be volt határolva a játékidő, kevesebbnek érzem és nem fogott meg az alkotás. Tökéletes példája egy közepesen jó hollywoodi filmnek. 6,5/10
64
10/4 talán...eleg unalmas...
63
10/4 talán...eleg unalmas...
61
Hatalmas alkotas a Viharsziget film ota nem lattam ilyen csavaros es osszetett filmet.Nem vartam volna ilyen csavart az elejen erthetetlen es unalmas is lehet,de megeri kivarni.
Koszonom a feltoltest 10/9.
60
Ááááááá ez a film zseniális! Csak néztem, hogy mi van? Aztán meg: Mi van? Jóféle!
59
Izgalmas volt azt meg kell hagyni 10/10