Kells titka (2009)

The Secret of Kells

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A 9. században, valahol Írország egy távoli részén fekszik az erődítmény jellegű Kells-i apátság, ahol a 12 éves Brendan éli csendes mindennapjait. Keményen dolgozik szerzetes társaival együtt, hogy a viking fosztogatások ellen megvédjék magukat és az apátságot.
Aidan testvér feltűnésével, aki híres kódex festő hírében áll s akinek a birtokában egy különleges de befejezetlen kódex van.
Nagy kaland veszi kezdetét, melyben Brendannak főszerep jut.


Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Gyönyörű rajzfilm *-* akárcsak A tenger dala
4
Faniálisan zsentisztikus!

Komolyra fordítva a szót, nekem mióta kijött az egyik kedvenc animációs filmem. Gyönyörűen kidolgozott, nem egy harmat gyenge Walt Disney 3D(mint pl Shrek és barátai, lehetne sorolni... Toy Story stb stb). Viccesnek lehet, hogy viccesek, de nem szépek egyáltalán. Kivételesen nem csak hogy szép, de azzal együtt nem is anime. Nálam a Walt Disney vesztett kb ~20 évig onnantól, hogy átálltak a 3D-re. 2010-ben jött ki az Így neveld a sárkányodat, szerintem kb onnantól elviselhetőek, de nem értem miért kell erőltetni. Szerintem a nyomába se érnek egy oroszlánkirály-nak vagy szépség és a szörnyeteg-nek.

Amúgy a zseniális és fantasztikus szavakat szerintem manapság elcsépelten sokszor használják, még ha ez a film meg is érdemli... Nem tudom megérteni miért kell használni mondjuk egy szimpla akció filmnél... A legtöbb olyanban semmi "zseniális" nincsen max autókkal üldözik egymást meg lövöldöznek... Ettől függetlenül lehet az akció is jó film, de zseniális az nincsen benne, fantasztikus is igen ritkán. Persze az is meglehet, hogy csak én komplikálom túl, vagy a szavakkal van bajom. Vagy legalábbis a szavak jelentését képtelen vagyok értékelni ha minden film alatt olvasom őket.
3
Fantasztikusnak, vagy zseniálisnak nem mondanám, de mindenképpen művészi alkotás sajátos látás,- és érzelmi világgal. az biztos, hogy kitűnik sok alkotás között, és érdemes megnézni
2
Fantasztikus