Kémnők (2008)

Les Femmes de l'ombre, Female Agents

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1944 májusában egy ötfős, ejtőernyős női kommandóegység ereszkedik le a nácik által megszállt Franciaországban, hogy kihívásokkal és veszélyekkel teli küldetést hajtsanak végre: megóvják a normandiai partraszállás tervét őrző brit ügynököt és likvidálják a titkot veszélyeztető SS ezredest, Heindrich-et. Louise képzett orvlövész, a francia ellenállás egykori vezetőjének özvegye. Jeanne prostituált, aki nem habozik, ha ölni kell. Suzy kabarétáncosnő és Heindrich szeretője. Gaëlle robbantási szakértő, aki lázban ég, hogy végre akcióba léphessen. Maria olasz grófnő, aki beépül a francia ellenállásba. Öt nő, akikből hős lesz.

A film egy részét nem szinkronizálták, főleg a történet és a hitelesség megőrzése miatt. Ezeknél a részeknél felirat van.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Nem-rosz nészhetõ''tanuságs
5
Egyetértek Marduk13-al. Érdemes megnézni, de ki lehetett volna hozni belőle többet is.
4
Mindenképp megéri. A 7/10 is csak azért mert nem hozták ki a maximumot a sztoriból és a költségvetés sem teszi lehetővé a látványvilágot, a szereplők között van pár kiváló alakítás, de némelyik kicsit csiszolatlan. De semmiképp nem "hollywood" cucc.
3
Értem, köszi. Leírás is tök érdekes, amint lesz idő teszek vele egy próbát
S ki gondolná hogy a 2. vh-ban, nők is részt vettek effektíve!? Oké partizán vonalon simán elképzelhető, de így kicsit neccesebb
2
Én már korábban láttam, felirattal. A film szerintem igencsak jó, 7/10, mert egy olyan részt mutat be a háborúból amit nem nagyon szoktak reklámozni. Jó a film, ajánlani tudom.
1
Ha valaki megnézte írjon véleményt nyugodtan. Kíváncsi vagyok, belenézve, miközben készült, elég jónak tűnik.