Keresés (2018)

Searching

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy 16 éves lány eltűnik. A rendőrség nyomoz, az apa türelmetlen, az ügy nem halad. A lány apja úgy dönt, hogy maga is kezébe veszi a kutatást, és bemerészkedik arra a területre, ahol ugyan bizonytalanul, tájékozatlanul mozog, de egyedül ott találhatja meg eltűnt lánya nyomait: a neten. Úgy érzi, minden titok egyetlen helyen gyűlt össze, és minden rejtély megoldása itt található: egy laptopon. Megküzd az ismeretlen világgal. Virtuális térben mozog, de valódi eredményt akar: a lányát. Ebben a szupermodern thrillerben minden izgalmas pillanatot digitális eszközökön keresztül lát a néző: bár ez teszi valóságossá, mégis minden különlegesen izgalmassá válik tőle – a film producere az Éjszakai őrség és a Wanted különleges tehetségű, minden újra fogékony alkotója, Timur Bekmambetov.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
   
   
  Gounlimited.to
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

98
Nagyon izgalmas és jó film! Köszi a feltöltést! 10/9
97
hihetetlen hogy a mai vilagba mijen karokat lehet okozni a nettel,de mi mindent meg lehet oldani...ez a film nagyon ra mutat ezekre a dolgokra!!
96
unalmas film. 1/10
95
Úgy tűnik egyedül leszek a véleményemmel de vállalom Nos biztosan bennem van a hiba, talán a túl sokat vártam a filmtől az itt olvasott kritikák miatt. Kövezzenek meg érte de szerintem egy szerény közepestől semmivel sem jobb a film. Nagy jóindulattal. Az ígért nagy csavarok valahogy elmaradtak. Tény, egyedi ötlet volt a laptopon történő "nyomozás". De ez is inkább csak érdekes volt. Kriminek viszont kimondottan gyenge volt, ahogy a színészi teljesítmények is. Szóval úgy gondolom, ez egy túlhype-olt film.
94
Nagyon jó krimi,thriller film!
A műfaj kedvelőinek csak ajánlani tudom,kifejezetten ha szereted az ilyesmi,telekommunikációs eszközökön keresztüli történetmesélést.
Egyszer sem lankadt a figyelmem,végig fent tudja tartani a film a feszültséget és a fordulatok/csavarok is jók!
10/8!
93
Hááát ez ku*vajó film! Nekem pont az tetszett, hogy a számítógép/laptop képernyőjét láttuk. Kicsit részesei lehettünk a nyomozásnak ezáltal. Én elég sok elméletet gyártottam a film nézése közben, na meg elég sokszor káromkodtam, amikor kiderült valami. Aztán meg amikor rácáfoltak a "tények". Tetszett, na!
#Bieberkoncert
92
Nagyon ötletes és újszerű. Izgalmas! 10 ponty.
91
Ritkán látni ilyen jó thrillert. Csak ajánlani tudom.
90
nem rossz 10/7