Kerge kacsák 1-2-3

The Mighty Ducks

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1. Kerge kacsák (1992)

Gordon Bombay (Emilio Estevez), a sztárügyvéd a győzelem érdekében apró csalásokra is képes. Egy közlekedési kihágás ürügyén főnöke szabadságolja, és közmunkára küldi egy iskola jégkorong csapatához. Gordon a szedett-vedett léha társaságot a saját eszközeivel próbálja sikerre vinni, ám a gyerekek fellázadnak. A könyörtelen ügyvéd kénytelen új módszerhez folyamodni, és visszaemlékezni gyermekkori önmagára, amikor a hoki volt minden álma. Akkori edzője, Reilly azonban derékba vágta ígéretes sportkarrierjét és a rutinos edző most is hasonló akcióra készül.

2. Kerge kacsák 2. (1994)

Gordon Bombay (Emilio Estevez) életét teljesen felfordítják a Kacsák, amikor irányításával az utolsó helyrõl megnyerik a jégkorong-bajnokságot. A Hendricks sportszergyártó cég vezetõje, a csoda láttán, Gordont választja a serdülõ válogatott kapitányának, akinek az a feladata, hogy gyõzzön a világ legrangosabb nemzetközi bajnokságán, a Jóakarat Játékokon. A hirtelen nyakába szakadt népszerűség és anyagi jólét azonban hamarosan megteszi kártékony hatását, s lassan széthullik a csapat. Ráadásul legesélyesebb riválisuk, az izlandiak, agresszív edzõjük vezetésével csak arra készülnek, hogy jól megleckéztessék az amerikaiakat.

3. Kerge kacsák 3. (1996)

A Kerge kacsák 3.-ban Gordy (Emilio Estevez) új lehetőséghez jut: ő lehet a nemzetközi versenyek felelőse. A csapat, melyet korábban vezetett nem csupán szomorú távozása miatt, de rémülten néz szembe a beköszöntő egyéb változásokkal is: új edző érkezik, új iskolába kerülnek és az ottani elitcsapattal is összetűzésbe keverednek. Amikor ellenlábasaik mesterkedésbe fognak, hogy megvonassák a Kacsáktól az ösztöndíjat, a fiúk tudják, hogy itt már csak Gordon segíthet...

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
  1. rész 
   
  Vidoza.net
  1. rész 
   
  Estream.to
  1. rész 
   
  Openload.co
  1. rész 
   
  Vidlox.tv
  1. rész 
   
  Vidto.me
  1. rész 
   
  Flashx.tv
  1. rész 
   
  TheVideo.me
  2. rész 
   
  TheVideo.me
  3. rész 
   
  Vidto.me
  3. rész 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

2
Imádom mindhárom részét!Gyerekkoromat idézi
1
Gyermekkorom kedvenc filmje köszönöm a feltöltőnek. A kerge-kacsa mezem is megvan még