Két lépés távolság (2019)

Five Feet Apart

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Stella Grant (Haley Lu Richardson) minden ízében 17 éves... Összenőtt a laptopjával, és imádja a legjobb barátait. De a legtöbb tinédzserrel szemben ideje java részét egy kórházban tölti, mivel cisztás fibrózisa van. Az élete csupa sablon, szabály és önkontroll. Ezt a fegyelmet kell próbára tennie, amikor megismerkedik egy lehetetlenül helyes betegtárssal, akit Will Newmannek hívnak. (Cole Sprouse). A fiatalok közt azonnali flörtölés alakul ki, bár a szigorú előírások azt diktálják, hogy állandóan tartaniuk kell a biztonságos három lépés távolságot. Ahogy a kapcsolatuk egyre intenzívebbé válik, úgy nő a kísértés, hogy sutba dobják a szabályokat, és átadják magukat a vonzalomnak. A helyzetet tovább bonyolítja Will veszélyes lázadása a saját orvosi kezelése ellen. Stella fokozatosan arra ösztönzi Willt, hogy élvezze ki maximálisan az életét, de vajon meg tudja menteni azt, akit szeret, amikor tilos akár csak megérinteniük egymást?

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

27
Egyik kedvencem lett!
25
légyszi...Tisztelettel!
ne írjatok baromságokat. Ez a film remek.
Aki nem éli Át , annak fogalmam sincs mi a legnagyobb gondja!

24
Nem tetszett gyengécske.
23
én ezt nem értem én regisztráltam és nem tudom megnézni csak értelmetlen oldalak és eléég fura reklámok jönnek be...
22
Filmezem1
Köszönöm, tudom miből készült. Nem olvastam, így nem tudom a forditasban mi szerepel, de itt a 5 feet nem lépés, hanem 5 láb, az pedig 1.5 méter, vagyis 2 lépés
21
Hát nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet. Ha nem Cole Sprouse játszott volna benne akkor rég kikapcsoltam volna. Romantikusnak csak csak elment, de inkább ilyen tanulság történet.
20
A film egy angol könyv alapján készült,aki olvasta vagy angolúl nézte meg annak fura hogy a magyar cimben 2 lépés van
a könyvben is a filmben is 5 lépésről van szó.
oké ha 5 lépés 2 méter de akkor a cimben is a méter szót kellene használni
a forditás kérdése az egész

19
De ha így nézzük akkor 1,5 méter kb 2 lépés
18
filmezem1
5 feet = 1.5 méter előbb nézz utána