Két nővér (2003)

A Tale Of Two Sisters

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Lélegzetelállító pszicho-horror Dél-Koreából egy gyönyörû de elátkozott testvérpárról, egy nagyon gonosznak látszó mostoháról, a félresikerült tóparti nyaralásról és kísértõ szellemekrõl.
Sötét és véres titkok mesteri, még Csehovnál is drámaibb elõadásban!
Két nõvér, Su-mi és Su-yeon elmegyógyintézetbõl térnek haza. Rögtön világossá válik, hogy valami nincs rendjén.
Természetfeletti erõk nehezítik a két lány beilleszkedését. Megözvegyült apjuk újranõsült, mostohaanyjuk pedig féltékeny, félti családon belüli pozícióját.
Valóban olyan rosszindulatú és torzlelkû, mint azt a nõvérek sejtik? Vagy valami sötétebb erõ munkálkodik a családi fészekben?

Kim Jee-woon remekül kiaknázza a helyszínül szolgáló családi ház atmoszféráját, az elegáns, baljós villában a berendezés minden darabjára sötét árnyak borulnak és szörnyû titkokat sejtetnek.
Ez mégsem csupán egy egyszerû kísértethistória. Az összetett, izgalmas alkotás komoly figyelmet kíván a nézõ részérõl.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
Nagyon szomorú film, gyönyörű zenével.
16
Hát azárt a remake nem akármilyen csavart rakott bele a végébe. Para... Ennek elismerem van egy atmoszférája de a remakenek jobb a storyja...
15
A widtome-n a letöltési sebesség kb 60mb/sec, azt ne nézzétek
14
Hát én nem tudom mit láttatok ebben a filmben.Szól ez leginkább szvacshalasznak.De én kínszenvedéssel néztem végig 53 percet.Ennyit is csak azért mert reménykedtem hogy fog történni valami.De tovább nem bírtam életem legrosszabb filmje!!!
13
Ano egy párszor betojtam rajta
Szerintem jobb, sötétebb, feszültebb és minőségibb, mint az amerikai bájos tini lányos remakeje. Jó volt újra megnézni! Kösziii)
11
Nem buta embereknek készült a film!
Komplex,odafigyelős remekmű.
10
Nem sikerült végig néznem...a türelem..az hiányzott...
9
73 percet kellett várnom, hogy végre valami értelmet találjak a filmben...nagyon vontatott...unalmas!
8
Az eleje lassan indul be, de utána kezd egyre jobb lenni... Ha nem követed a történéseket figyelmesen, elkavarodsz, s a film vége értelmetlen lesz... Először én sem értettem, de a végére minden világos lett! Ajánlom minden olyan embernek aki szereti a csavarokkal teli, gondolkodtató filmeket!
Ui.: A pszicho-horror nem mindig azzal a jelentéssel bír, hogy a filmben egy elmebeteg össze-vissza öldösi az embereket kegyetlen, brutális módon. 10/10-es film részemről.