Kettős kockázat (1999)

Double Jeopardy

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Libby Parsons-nak mindene megvan - jóképű, gazdag férje, akit szeret, egy fia, akiért mindketten rajonganak, csodálatos otthona Seattle közelében és remek barátaik, akikre mindig lehet számítani.
Idillikus élete azonban hirtelen rémálommá válik, amikor férje, Nick egy romantikus hétvégi vitorlázás során eltűnik a hajó fedélzetéről, és Libby-t vádolják a meggyilkolásával.
Libby-t elítélik és börtönbe zárják, legjobb barátnője pedig eltűnik a kisfiával.
A nő később kideríti, hogy mindketten San Franciscóban élnek Nick-kel, aki megrendezte a saját halálát, majd új személyazonossággal új életet kezdett.
Egy jogásznő rabtársa azonban némi vigasszal tud szolgálni a végsőkig kétségbeesett Libby számára: amikor szabadon engedik, nyugodt lélekkel megölheti Nick-et, akár a Times Square közepén, mindenki szeme láttára ha akarja, hiszen senkit nem lehet kétszer perbe fogni ugyanazért a bűnért.
Az kettős kockázat lenne.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
Ebből egy remaket megnéznék, mert anno jó film volt nagyon, viszont technikailag, meg ... annyit fejlődött a szakma, h egy jó remaket megérdemelne a sztori.
10/10
10
Nagyon jó.10/10 Köszönöm
8
A film új linkeket kapott!
7
Valaki legyen kedves linket megosztani!
5
Linket légyszi rakjátok ki
4
elég jó ezt megfogom nézni máskor is.