Kickboxer - Bosszú (2016)

Kickboxer - Vengeance

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Kurt Solan és testvére, David kiváló harcművészek. Amikor David megnyeri a Karate Világbajnokságot, egy titokztatos promóter Hongkongba hívja. Bár Kurt ellenzi a dolgot, testvére mégis elutazik. Nem sokkal később levelet kap Davidtől, aki azt kéri tőle, találkozzanak Bangkokban, Thaiföldön. Kurt gépre száll, azoban nem sokkal érkezése után tragikus híreket kap: testvérét megölték. A férfi David korábbi tanára, Xian Chow segítségével elsajátítja a Muay Thai harcművészetet, hogy bosszút állhasson testvére gyilkosán. Azonban nem lesz könnyű dolga, ugyanis ellenfele nem más, mint a hírhedt kickboxer, Tong Po.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

33
szörnyen kínos volt! éreztétek már azt, mikor néztek egy filmet és közben marha kínos érzés fog el benneteket, az miatt, hogy csak nézitek? közben pedig szégyenlitek magatokat, hogy ezt a sz.rt nézitek?
32
Szuper! Csak vicceltem! Nagyon gyenge! Nem is hiszem el,hogy Van Damme ,hogy csatlakozhatott egy ennyire rossz remake-hez. Gondolom öregségére már nem nagyon válogathat a lehetőségek között. Mindenkinek ajánlom,hogy inkább a 89 es Kickboxert nézze ne ezt a gagyi s.art!
31
Egyszernézős.
10/6
29
baszod ufc fighterok vannak bene
28
Tovább nem tudtam várni a szinkronra Jó kis film volt 10/9 köszi a feltöltést
27
Nekem Nagyon tetszett Nagyon jó film
26
Én nem értem ezeket a sok negatív kommenteket ez a film a maga egyszerű nemében nem volt rossz sőt ajánlom mindenkinek aki szereti az ilyen nemű filmeket.10/8
25
Kocce a kommenteket bele se vagok
24
u.i.: a szöveget lehet Van Damme unokái írták... vagy az a két kiskölyök akik a kókusszal dobáltál, de aki elolvas egy ilyen forgatókönyvet és azt mondja rá hogy jó és mehet, na az a hülye... és a végén ahogy Van Damme próbálja motiválni a nagy harcművész gyereket, nem tudom hogy a hangosító rontott el valamit, vagy tényleg ilyen elhalt hangon próbálkozott az öreg.. de kb úgy szólt hozzá mint amikor hajnalban részegen beállítok az ajtón és halkan oda szólok a barátnőmnek hogy "kicsim megjöttem"... hogy fel se keljen de tudja hogy ott vagyok... HÁT MIT NE MONDJAK... NAGYON MOTIVÁLÓ...