Kincsem 2017 (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

149
Az egyik legjobb film,amit láttam.Megható,romatikus,egyszóval minden van benne,ami kell.Nézzétek meg,mert garantálom,hogy szeretni fogjátok.Imádom.
148
Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért vicces az, hogy a macskát Shulz-nak hívják, légyszi
147
Pozitív csalódás, jó film volt.
146
Pozitív csalódás volt.Nagyon jó film.Ennyi idő után is olyan büszke vagyok Kincsemre! (<3)
145
49:55-nél elveszítette a film minden (maradék) hitelességét - ilyen jelenet helyén való bármely musical-ben, a Magyar vándorban, a Valami Amerika 1-2-3-ban, de ebben a történetben semmi keresnivalója. Szerintem. Amúgy annyira nem rossz, mert már többször is el tudtam aludni rajta, viszont annyira nem is jó, hogy egyhuzamban végig tudjam nézni.
144
Nagyon jó film,a története is tartalmas.
143
Pozitív csalódás volt, de azért akad benne egy-két erőltetett dolog, amit igazán nem kellett volna. A legjobban úgy tudnám leírni, hogy összegyúrták a Di Caprio-s "A nagy Gatsby"-t és Downey Jr.-s "Sherlock Holmes"-t. A lovak pedig cukik! Köszi a feltöltést!
142
Jó film volt Valóban megállja a helyét. Sokat fejlődött a magyar filmipar. Szeretnék még sok hasonlót látni.
141
durva ez a kez azokkal a kormokkel