Kivégzési parancs (2016)

Kill Command

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A nem túl távoli jövőben egy, a technikailag nagyban függő társadalomban az embereknek meg kell küzdeniük a gépekkel az életben maradásért. Elitkommandósok egy csapata kiképzésre indul egy elhagyott szigetre, de a gyakorlat szörnyű fordulatot vesz.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

76
Voltak benne olyan részek,- sőt, ha igazságos akarok lenni- majd az egész film kapcsán az volt az érzésem, hogy vagy művészfilmnek készült, vagy rendkívül gagyi, ambivalens érzéseim vannak - olyan, mint ha valami kezdetleges algoritmus csinálta volna a filmet, nem értem, ebbe hogy lehetett pénzt rakni. Szürreális, hogy ez a film elkészült.
74
Nem rossz ,,nem rossz ,,a szomorú hogy valósággá válhat a sztori,mert hát a jövőnk a nanotechnológia,robotika,,,,szóval az ember teremti meg a saját poklát,,,kicsit hasonló beütésű film mint a Terminátor,,,na ,,száz szónak egy a vége,köszi a feltöltést,szerintem nem rossz a film,,,
73
Ez egy borzalom kb 2 dollárból készült dögunalom. 10/1 csupán ennyit ér.
71
10/7 Nekem tetszett bár többet vártam ettől a filmtől. Remélem lesz folytatás!!!
69
hat nem lessz kedvenc az biztos
68
hhhmmmm hat eleg egyszeru a film maga a tortenet eppen roviden egy csapat katona meg egy csippes csajszi elmegyen egy szigetre van egy prototipus robot megtamadja oket lekaszabolja aztan a robot kipurcan es kalap
67
amilyen jól indul az első 2 perc, olyan [email protected] a maradék nem tudom mennyi -.-