Klip (2012)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A tizenéves, gyönyörű Jasna egy szerbiai kisvárosban él depressziós anyjával és halálos beteg apjával. Mindennapjait a szex, a kábítószerek és a céltalanul eltöltött idő jelentik, amit aztán mobilján meg is örökít - vagy ha ő nem, hát valaki más. Friss és botrányos látlelet a felnőtté válás rögös útjáról és az erkölcsi értékválságban szenvedő Szerbiáról. Díjnyertes darab egyenesen a Rotterdami Nemzetközi Filmfesztiválról.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Raptu.com
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

46
Pontosan ez a 21-dik század így viselkednek a fiatalok..
45
időpocsékolás
10/3
44
Kedves érdeklődő!
MENEKÜLJ!!!
Tényleg. Csak azoknak volt lehetősége ide írni, akiknek tetszett a film és mindenki más belehalt sebesüléseibe. (...ide most képzelj egy halálhörgést...)
43
hát ez szomorú... és nem áll messze a valóságtól..
42
Nehèz megszôlalni, a film nagyon jó, a tartalom meg valósàgos és rèmisztő, a mai kor gyerekeire sajnos jellemző ez a viselkedès
41
Erősen el van túlozva a film...
40
A zenét leszámítva, ami életveszély, jó film. Engedtessék meg, ez nem csak a 21. század fiataljai, vannak emlékei mindenkinek. Vagy ilyen vagy olyan.
38
a valós 21ik század
37
Rengeteg arab ritmusú zene ,ami egy kis idő után már idegesítő, a férfigyerekek viselkedése a csajokkal szégyen és undorító.a lányoknak meg semmi önbecsülésük nincs ..mindazonáltal ez egy szomorú valóság, milyenek a mai fiatalok..csak gratulálni tudok a szerzőnek ,nagyon meg van csinálva ...