Korszellem: Haladjunk tovább (2011)

Zeitgeist: Moving Forward

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Peter Joseph által rendezett Zeitgeist: Moving Forward [2011] egy 201 perces filmes munka, mely a Zeitgeist sorozat előző két részben indult vonal folytatása: Egy kritikus pillantás a "Zeitgeist"-ra vagyis a "Korszellemre". A filmsorozat egy kiemelkedő és alapvető tézise, hogy sok, napjainkban alkalmazott fogalom, hiedelem és gyakorlat, melyeket feltételezettnek,adottnak vagy empirikusnak tekintünk elfogadott társadalmi megközelítéseink, értékeink nem csak intellektuálisan/történelmileg tévesek, de rendkívül hátrányosak személyes és társadalmi fejlődésünkre és a fenntarthatóságra nézve.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

14
Köszönöm, nagyon klassz, archiváltam, hirdetem sokfelé, remélem meglépjük a helyes lépést, különben finito.
13
Lehet éppen az a baj, hogy túl sok a gondolkodó, túl kevés a cselekvő ember...
12
Nagyon jó ötlet volt hogy feltettétek! Kötelezö darab minden kicsit is gondolkodó embernek.
11
Azért ez elég érdekes, hogy cenzúrázzátok a hozzászólásokat, ráadásul éppen egy korszellem film alatt. Talán sikerült kimondanom az igazságot? Szánalom...
10
Mindenképpen érdemes megnézni! Pár dologgal nem értettem egyet és véleményem szerint a végcél emberileg megvalósíthatatlan,de nagyon elgondolkodtató volt...Köszönöm!
9
Nem ajánlom olyannak, akinek minimális rutinja van forráselemzésben, mert elsírja magát.
8
Ez nem az első része, mert van az is. Valaki feltöltené?
7
10/10
Ajánlom hozzá a Benfentesek című filmet, hogy teljes legyen a "kép".
6
2:30 órányi információ áradat , amely több szemszögből megközelítve , mégis egyetlen pontra fókuszálva mutatja be társadalmunk fő problémáját! Kimondásra kerülnek a ki nem mondott rendszer "kulissza titkai" , amelyet valójában már minden "játékos" ismer!A vége egyébként különösen tetszett!
5
9/10 fontos gondolatokat közöl, de nem kevés helyen hatásvadász. Mindenképp érdemes egynél többször megnézni és elgondolkodni.