Kszi, Simon (2018)

Love, Simon

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

60
#Biuci78
Én meleg vagyok és szerintem jó film, csak hát ilyen nem létezik a valóságban - sajnos - ez csak egy álom, amit minden mai meleg srác megálmodik magában. Szerintem a mai világban jobb, ha nem kötődünk senkihez :/ Nem éri meg. DE a film jó volt 7.4/10
59
Ezt a filmet azoknak az embereknek tudnám ajánlani akik "utálják" a melegeket.Ahogyan előttem is volt már egy olyan hozzászólás,hogy ez mennyire megmutatja milyen nehéz is ezt bevallani és felvállalni pedig ők is csak boldogok szeretnének lenni.De sokan úgy csinálják mintha ezt ők választották volna.Ezért szomorú ilyen világban élni.
58
Szuper film. de ez egy rossz példány! Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Gondoltam, hogy némelyikük meg akarta nézni.

Nézze meg a Full HD filmet itt >>>> FILMESON8.BLOGSPOT.COM
57
Komolyan már ez unalmas minden hol azt olvasni a véleményező hozzászólások helyett hogy ... itt meg itt megtalálható jobb minőségbe a film. az oldal szerkesztőinek üzenem állítsák már le ezt a baromságot mert már dühítő.

A film véleményezése: Megint találtam egy olyan filmet ami társadalmi problémát hoz elő mint téma. Szerintem elgondolkodtató mély gondolatokat és mondanivalót megfogalmazó boncolgató szuper film.


Nem politizálok és nem boncolgatok társadalmi dolgokat ezt le szögezném
56
HD 2018
jó minőségű filmek és mindig fel
nap mindig jó minőségű.⏩⏩ FILMESON8.BLOGSPOT.COM
55
Kiváló minőségű filmeket nézni, és fokozza azok mindig a minőség
Nézem a helyén van?


¸¸♬·¯·♩¸¸♪·¯·♫¸¸ SANMOVE.BLOGSPOT.COM ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸
54
Ünnepelni kell a buzikat éjjel-nappal. Még jó, hogy nem ettem.
53
Undorító propagandafilm! Visszataszítóan züllött, negédes giccs az egész.
51
Részemről ugyan hetero vagyok, de megmutatta a film, mennyire nehéz is lehet a melegek élete, és önmaguk felvállalása. Pedig ők sem szeretnének semmi mást, vagy egyebet, mint mi... Sajnos nyilván kevesen vannak, akik ki mernek állni a nyilvánosság elé a nemi identitásukkal kapcsolatosan, és még kevesebben, akiknek mind a baráti köre, mind a családja ennyire helyén tudja kezelni a dolgot. Nekem tetszett a film.