Lady W botrányos élete (2015)

The Scandalous Lady W

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1781-ben nagy felháborodást okoz, amikor Lady Seymour Worsley elszökik kedvesével, Bisset kapitánnyal. A dühös férje, Sir Richard Worsley bepereli Bissetet, és húszezer fontot követel a káráért. Míg a szerelmesek egy londoni szállodában húzódnak meg, Sir Richard és ügyvédei nekilátnak bizonyítani a feleség hűtlenségét. A bíróságon Sir Richard hazudik, amikor tökéletes képet fest a házasságukról. Bisset börtönnel néz szembe, amikor Seymour kitalál egy merész tervet, amivel megmentheti szeretőjét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
A téma jó , maga a film gyenge .
4
...hogy ebből a témából mekkora filmet lehetne csinálni! Ez sajnos nem volt az.
3
Érdekes történet, annál érdekesebb befejezéssel. Néha azonban túlságosan zavart a cselekmény vezetése. Kicsit csalódás a számomra, pedig vártam. Mint Natalie, mint Aneurin a kedvenc színészeim közé tartozik, ám nem ez lett a kedvenc filmem. Natalie jól alakította Seymourt, de nem lett annyira átütő.
Aneurin, hiába remek színész, ez a karakter számára nem volt a legjobb választása. George szerintem egy mihaszna volt, s ez az első szerepe Aneurinnak, amikor nem kedveltem. Kicsit gyenge volt.
Maga a téma érdekes, film viszont nem hozta elő ezeket a rejtett lehetőségeket.
2
Sokkal többet vártam. Jó film lehetett volna a történet alapján... Pont a főszereplők között nincs meg a kémia... Dormer, néha oda teszi magát, de inkább csak a félre csúszott parókájára lehet emlékezni... Bisset Kapitány? Egy vicc, annyira vérszegény és siralmas... Még talán, Sir Richard Worsley szerepét alakító színészben van egy kis kurázsi, de ez nem menti meg a filmet. Mintha mindannyian a forgatókönyvírón keresztül a színészekig - mindenki, minél hamarabb túl akart volna lenni az egészen.Nagy csalódás: 6.5 pont.