Lány a parkban (2007)

The Girl in the Park

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Julia (Sigourney Weaver) képtelen feldolgozni, hogy 15 évvel korábban a játszótérről eltűnt 3 éves kislánya, míg ő egy pillanatra nem nézett oda. Férjétől elvált, fia sorsa sem érdekli csak az a pillanat jár az eszében, amikor a kislánynak nyoma veszett.
Egy napon véletlenül meglát egy fiatal nőt, Louise-t (Kate Bosworth), aki épp egy napszemüveget lop el egy boltból. Julia felkarolja, magához költözteti és egyre inkább azt hiszi, hogy a lány valójában az ő 15 éve elveszettnek hitt kislánya. Különös viselkedése nem talál megértésre környezetében, ráadásul az önfejű, vadóc lánnyal sincs könnyű dolga.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
Az alaptörténet rendkívûl szomorú, de ennek ellenére a film csodálatos.
A szétesett család, melyben ott van a múlt szenvedése, a szerencsétlenség, s az anya drámája, önmarcangolása nagyon jól bele van csempészve a filmbe.Az újba, valami másba, és mégis a múltba kapaszkodó, reményt keresõ, szenvedéssel teli nõ karakterét Weaver fantasztikusan játsza el.
A film magával ragadó az elsõ perctõl, az utolsó pillanatig.
3
Na ez az... a végén,,,, ha valóban végig figyelemmel kíséred a filmet ,, akkor rájössz...
2
A vége hepiend???
1
Ismét alakított... kedvencünk Nagyon szépe film!!! ajánlom !!!
Picikét jobban örültem volna ha (Menszátor Magdolna ) szinkronját kapta volna ismét,, de így is kellemes film volt számomra
10/10