Largo Winch 2 - A burmai összeesküvés (2011)

Largo Winch 2

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A jugoszláv származású amerikai playboynak, a W konszern egyedüli örökösének, miután sikeresen túlélte az első részben leírt törökországi megpróbáltatásokat, most a cég irányítójaként kell bizonyítania.
Ahhoz pedig, hogy ténylegesen átvehesse az üzleti ügyeket, először is ki kell ugratnia a nyulat - vagyis inkább az életére törni kívánó farkast - a bokorból és le kell számolnia a fenyegetéssel.
A hajsza eseményeit taglaló második rész cselekménye két fő szálon fut: egyrészt az immár cégvezető Largót követi nyomon, ahogy megoldást keresve, gyors döntésekkel kényszeríti színvallásra ellenfelét.
Másrészt a gyermekkor emlékképei sejlenek fel, melyek révén bepillantást nyerünk a Largo kiforrott jellemét alakító élményekbe és eseményekbe, s megértjük a kemény és látszatra nyegle életmód hátterét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Nagyon jó kis film volt.Jobb volt, mint az első rész,pláne, hogy feliratos volt Kalandok, akció,fordulatos sztori.A többnyelvűség nem okozott problémát a megértésben.
5
Azt írta hogy az de mégsem...akkor nem találok szinkronosat...
4
Meg bizony.. Első rész is jó volt,de ez még jobb.
3
Megérdemelne egy magyar szinkront..
1
Nagyon esemenydus,sok akcio es kaland...csodalom ,h nem lattam idaig!