Látlak (2018)

I Still See You

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A tizenhat éves Ronnie Calder (Bella Thorne) minden nap az édesapjával reggelizik – egész pontosan az édesapja „maradványával”, vagyis amolyan kísértetével. A férfi ugyanis több millió másik, Amerika középnyugati részén élő emberrel együtt tíz évvel korábban meghalt, amikor egy szigorúan titkos kormányzati laborkísérlet katasztrófával zárult. Miután egy ismeretlen kísértet zaklatni kezdi Ronnie-t – ráadásul olyan, látható hatást gyakorol a fizikai világra, amilyenre elvileg nem is lenne képes –, a lány egy megbízható tanárjától, Mr. Bittnertől (Dermot Mulroney) kér segítséget és tanácsot. Mivel azonban nem elégíti ki a férfi magyarázata, Ronnie összeáll egy osztálytársával, Kirkkel (Richard Harmon), a rejtélyes múltú, magányos farkassal, hogy kiderítse, mit akarhat tőle a kísértet. Válaszokat keresve elutaznak a chicagói laborbaleset helyszínére, ahol szemtanúi lesznek, amint néhány kísértet újrajátszik egy vérfagyasztó gyilkosságot. Ronnie-ék aztán friss felismerések birtokában visszatérnek a lány fagyos külvárosi házába, hogy szembeszálljanak a meggyötört gyilkossal, aki Ronnie életére tör.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Streamcloud.eu
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

41
Nagyon tetszett. Nem a megszokott, rossz szellemes filmek közé tartozik. Izgalmas és valami újat ad számomra ebben a kategóriában. Nekem ez egy remekmű. Köszönöm.
40
Egy kicsit alul pontozták ezt a filmet !
39
Egész jó film - persze a maga kategóriájában. Alacsony költségvetésű B-film, de még az értékelhetőbbek közül. Én egy öt pontot adok neki!
37
Nekem tetszett!
36
Nem rossz film. Vannak kérdéseim, és a vége full sejthető volt, de nem rossz.
35
Nem esnének ki olyan sokan az oldalról Pitsziadel95...
Ezek a paraméterei az egyiknek. Írd és mond addig volt itt, hogy elhelyezett 459 hirdetést, és slussz...
ichalim909 TAG
Regisztrált: 2019.01.13 18:24 (2 napja)
Utoljára itt járt: 2019.01.13 20:21 1 napja
Pontjai: 2 db
Hozzászolások: 459 db
Meghívásai: 0 db
34
Egyet értek Pitsziadel95 !!
33
nem lehetne a vírusos hirdetőket blokkolni??? Elhiszem, hogy sok ember kiesne igy de akkor nézi regisztráció nélkül vagy csinal új fiókot. Nagyon idegesítő hogy nem lehet ez miatt véleményt olvasni. Vagy legyen egy "jelentés" funkció és akkor ahol látnak az emberkék ott jelentik és az adminnak csak törölgetnie kéne a jelentett dolgokat. Hasonlóan mint egy közöségi háló csoportban. Erdemes átgondolni mert igy azok mennek el az oldalról akik aktívak és szívesen járnak/ jártak ide.
32
Izgamas film volt,nekem tetszett.