Légszomj (2015)

Air

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A közeli jövőben már nem létezik az emberi szervezet számára elengedhetetlen levegő. A emberiség eltűnt a föld színéről, mindössze néhány kiválasztott van, akinek az a feladatuk, hogy helyreállítsák a társadalmat. Két mérnök (Norman Reedus, Djimon Hounsou) ép elméjük megmaradásáért küzd egy földalatti bunkerben, ahol hibernált emberek sokasága várja a felélesztést, hogy újra benépesítsék a világot.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

53
Kösz a spoilert, nem tudom, hogy minek van ott az a gomba, ha senkinek sincs annyi esze, hogy használja.. (Tisztelet a kivételnek!) Ezt jó elrontottátok!
52
Dirrrr Spoiler Gomb skacok meg se.nézem érted dd
51
használd a spoler gombot ...b+
örülök, hogy lelőtted a poént... más is meg akarja nézni!!!
50
nem "Derill'-nek kellett volna meghalnia a végén. Amugy jó film volt. 10/6
49
Hát nagyon nem tetszett! Hacsak nem arról szól a film, hogy mindig azok élnek túl akiknek pont nem kellene. A csajt a végére kifejezetten meggyűlöltem. 10/2
48
Köszi a feltöltést! Megnéztem, de nekem annyira azért nem jött be.
47
Nagyon tetszett, piszok jó film. Végig lekötötte a figyelmemet. De, nem tetszett a vége, hogy pont az maradt életben, aki először meg akarta ölni a másikat. Ezért, csak 10/9 . Pont az jó benne, hogy két szereplős. Kellemes meglepetések voltak a filmben.
46
Ebbe sajnos beleszaladtam Rém vontatott, unalmas ráadásul a történések hiányát pótolhatta volna a ! 2 ! szereplő közti "eszmefuttatás" minősége valahogy, DE NEM TETTE!!! kár 10/4 THX
45
hu ha 4-es kicsit gyenge film