Lélekszakadva (2002)

Prendimi l'anima

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1905-ben egy 19 éves lány Oroszországból irtózatos körülmények közepette érkezik meg a zürichi pszichiátriai kórházba.
A lány a hisztéria különböző formáival és étkezési zavarokkal küzd.
A fiatal orvos, Carl Gustav Jung a szárnyai alá veszi, és elsőként végzi el rajta tanára, Sigmund Freud pszichoanalitikai kísérletét.
Sabina betegségét Carl Gustav Jung kezeli, beszélgetéseik és a terápia során szenvedélyes szerelemre lobbannak egymás iránt.


A film a szerelem és szenvedély sodrását, test és lélek lendületét tárja a nézők elé, mely hihetetlen magasságokba repít és szörnyűséges mélységekbe taszít.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Az a történelem,ami sok-sok ember története.Ezek a történetek,egyenként mind egyediek,és megismételhetetlenek,mégis egységes történelemmé olvadnak össze.Egyik ember a háborúban hal meg,a másik egy koncentrációs táborban, a harmadik egy betegségben,és mégis egy közös műben szerepelnek mind,amit úgy hívunk,az emberiség történelme.Ez a kis szelete,nagyon megható,küzdelmes,szép volt...Tényleg érdemes megnézni...
8
Nekem nagyon tetszett. Érdemes megnézni
7
...lehet, hogy szép és jó, de én unatkoztam, mivelhogy előre tudtam mi lesz, ezzel a film varázsa elinalt... akkor lenne érdekes, ha valami más történne...
6
Valóban szép film. 9/10
5
Nagyon szép film volt.
3
Tényleg jó.Sőt, kiváló film. Ügyes, hogy két idősíkban játszódik a film. Jól tömöríti a cselekményt. Nem veszik el felesleges részletekben. Én legalább 9/10-re értékelném.
2
ok. megnéztük és tényleg jóóó
1
nézzétek már meg jó film