Lockout - A titok nyitja (2012)

Lockout

Értékeléshez regisztráció szükséges!
2079-ben járunk. Snow ügynököt (Guy Pearce) letartóztatják egy gyilkosságért, amelyet nem is õ követett el, és harminc évre ítélik az Egyes Számú Ûrfegyházban. Az amerikai elnök lánya, Emilie Warnock (Maggie Grace) épp a kísérleti jelleggel mûködõ ûrbörtönben tesz látogatást, ahol a raboknak sikerül lázadást kirobbantaniuk, és hamarosan túszul ejtik Emilie-t. Snow-nak ekkor alkut ajánlanak: megúszhatja a büntetést, ha felmegy az ûrbe, és kiszabadítja a lányt. A férfi elvállalja a lehetetlen küldetést, mert ha teljesíti, nemcsak a szabadságát nyerheti vissza, de arra is esélye van, hogy az ûrfegyházban raboskodó társa segítségével végére járjon annak a súlyos kémügynek, amelyet a letartóztatása elõtt felderíteni próbált. A Lockout – A titok nyitja vérbeli akciófilm emlékezetes karakterekkel és remek párbeszédekkel.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

107
Ezek a hülyék azt hiszik, hogy még senkit nem vágtak pofán ököllel? Könyörgöm. Egy ütés letörnek vagy kiesnek az oldalsó fogak. második ütés eltörik az állkapocs. Harmadik ki is akad ha eddig nem tette meg. Negyedik Mégjobban összetörik a csont. Ergo amennyit ez az elején kapott már hiányoznia kellene a fél fejének. Idióták.
106
Fransiska99, akkor nézegesd és szakadj le erről az oldalról!
104
Nagyon jó film, köszönöm!
103
Nem estem hanyatt a filmtol,de azert koszi a munkatokat
102
Szerintem vicces volt , tényleg jók a szövegek
101
Jó film,köszi a feltöltést!!10/8
100
Egy delutani filmnek elmegy!
10/5.5
98
látvány:0 , történet: 1, logika:0 , színészi alakítás:0, kiszámítható bugyuta nyálas film. nem jött be